Overslaan en ga naar inhoud

Apple Watch SE - 44 mm

Veelzijdiger en aantrekkelijker dan ooit

Apple Watch SE - 44 mm

De Apple Watch SE kent 2 formaten, waarvan de 44 mm de grootste is. Deze is geschikt voor polsen met een omtrek van 14 tot 22 cm. De smartwatch heeft een resolutie van 268 x 448 pixels en samen met de nieuwe extra snelle chip reageert de watch super snel en zonder haperingen. 

Twijfel je over de maat? Wij helpen je de juiste maat kiezen.

Apple Watch SE, welke maat kies je?

De Apple Watch SE heeft 2 formaten: 40 mm en 44 mm. De juiste maat voor jou is onder andere afhankelijk van de grootte van je pols, de beeldkwaliteit en een stukje persoonlijke smaak. Hieronder zetten we alles op een rijtje, zodat jij de juiste keuze kan maken.

Pols opmeten Apple Watch SE 44 mm

Je pols opmeten

Bij het kiezen van het juiste formaat Apple Watch speelt de omtrek van je pols een grote rol. Als je een brede pols hebt, staat een groter horloge meestal mooier. Maar het horloge mag ook niet te groot zijn, want dan kan hij in de weg gaan zitten. Je kunt je polsomtrek meten door een meetlint of rolmaat om je pols te doen, net boven het bobbeltje van je pols. Dat bobbeltje is je polsbot. Heb je geen meetlint of rolmaat? Dan kun je ook een touwtje gebruiken. Wikkel het om je pols en markeer waar het rond je pols zit. Meet daarna met een liniaal hoe lang het touwtje is.

Kies jouw maat

Heb je al gemeten hoe breed je pols is? Dan kunnen we nu het goede formaat kiezen. Over het algemeen geldt: als je pols 14 tot 22 cm is, past een horloge van 44 mm. Is je pols 13 tot 20 cm, dan is een horloge van 40 mm geschikt.

Ben je nog niet zeker? In de Apple Store app (niet te verwarren met de App Store) kun je precies zien hoe de verschillende maten op jouw pols staan.

  1. Zoek in de App Store naar de Apple Store app;
  2. In de Apple Store app ga je naar 'Winkelen' en daarna naar 'Apple Watch';
  3. Zoek een model uit en ga naar 'Welke kastgrootte past het best bij jou'?;
  4. De 2 formaten worden op ware grootte getoond. Door je iPhone tegen je pols te houden, zie je hoe het formaat staat.
Maat kiezen Apple Watch Series SE 44 mm
Beeldkwaliteit Apple Watch SE 44 mm

Beeldkwaliteit

Als laatste hangt de kwaliteit van het beeld af van hoe groot het scherm is. Als het scherm groter is, is de resolutie ook hoger. De versie van 44 mm heeft de hoogste resolutie: 368 x 448 pixels. De 40 mm versie komt er direct achter met 394 x 324 pixels. Beide zijn zeer scherp en tonen veel details.

Vergelijk alle watches

Naast de Apple Watch SE heeft Apple ook de Apple Watch Series 9 en de Apple Watch Ultra 2. Wil je een nóg groter scherm? Ga dan voor de Apple Watch Ultra 2. De Apple Wach Series 9 heeft een vergelijkbaar formaat met nóg betere specificaties. Vergelijk ze hieronder.

Apple Watch vergelijken

Apple Watch Series 9

41 mm of 45 mm

Water- en stofdicht

Always-on Retina-display

Apple Watch vergelijken

Apple Watch SE

40 mm of 44 mm

Waterdicht

Retina-display

Apple Watch vergelijken

Apple Watch Ultra 2

49 mm

Water- en stofdicht

Always-on Retina-display

Vodafone OneNumber

OneNumber abonnement

Volledige vrijheid met OneNumber
Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar, ook zonder je telefoon op zak.

Gebruik eigen nummer

Gewoon op je eigen 06-nummer.

Apps en muziek

En je apps gebruiken en muziek luisteren.

3 maanden gratis OneNumber

Makkelijk te activeren en dagelijks opzegbaar.

Hoe bestel ik Vodafone OneNumber?

Dat is heel eenvoudig. Goed om te weten: je hebt een cellular Apple Watch nodig om OneNumber te kunnen gebruiken. En je moet natuurlijk Vodafone klant zijn. Kies hieronder de beste optie voor jou.

Ik ben klant en heb nog geen cellular Apple Watch

Bestel in een paar stappen je cellular Apple Watch en je OneNumber abonnement.

Ik ben klant én ik heb een cellular Apple Watch

Je bent er bijna. Bestel en activeer OneNumber eenvoudig via de Apple Watch app.

Ik ben nog geen klant, wel heb ik een cellular Apple Watch.

Kies dan eerst het mobiel abonnement dat het beste bij jou past. Hierna kan je OneNumber bestellen.

Ik ben nog geen klant én heb geen cellular Apple Watch

Kies dan eerst het mobiel abonnement dat het beste bij jou past. Hierna kan je eenvoudig OneNumber en een cellular Apple Watch bestellen. 

Veelgestelde vragen

Met een Apple Watch kun je je gezondheid en fysieke activiteiten bijhouden, maar bijvoorbeeld ook bellen en betalen.De Apple Watch SE beschikt bovendien over GPS, een always-on hoogtemeter, optische hartslagmeter en is waterbestendig tot 50 meter. Het toestel is daarom uitermate geschikt om je slaap, work-outs en gezondheid mee te monitoren.

De Apple Watch 8 beschikt over een aantal functies die de Apple Watch SE niet heeft:

  • Always-on display
  • Stofbestendig volgens IP6X
  • Temperatuursensoren
  • Zuurstofsaturatiesensor
  • ECG-functie- snelladen

Als het om de prijs-/kwaliteitverhouding gaat, dan is de Apple Watch SE vergelijkbaar met de iPhone SE. Het is namelijk een goedkoper model, met iets minder functies, dat voldoet voor de minder veeleisende gebruiker.

De Apple Watch SE is onder andere goedkoper omdat het toestel geen ECG-monitoring heeft, geen always-on beeldscherm heeft en over een 2.4 GHz wifi-chip beschikt in plaats van een 5 GHz chip.

De tweede generatie van de Apple Watch SE is geïntroduceerd in 2022 en ontvangt naar verwachting zijn laatste update in het jaar 2027.

Vodafone OneNumber is het digitale abonnement dat je afsluit om je mobiele nummer te koppelenaan je smartwatch. Dit doen wij via eSIM een digitale simkaart in je smartwatch. Je smartwatchgebruikt dan data en belminuten uit je Vodafone abonnement.

Ja, om een smartwatch te kopen heb je een actief 06-nummer nodig die je kan koppelen aan je smartwatch. Als je die nog niet hebt, bestel hier dan je Vodafone Sim Only abonnement.

Vodafone OneNumber kost slechts € 5 per maand en is dagelijks opzegbaar.