Ontdek hoe ondernemer Ralph zijn twee grote passies combineert

Eén van de mooiste aspecten van het online ondernemen is zelf bepalen hoe, wanneer en vooral wáár u wilt werken. Zo hebben Ralph en zijn broer samen een onderneming maar delen ze geen vaste werkplek. Terwijl zijn broer in Nederland op de zaken let werkt Ralph vanuit zijn rijdende oldtimer, die dienst doet als kantoor van de toekomst. Hier combineert Ralph het ondernemerschap met zijn andere passie: surfen. Bekijk zijn verhaal in de video hieronder.

Gegarandeerd het beste netwerk

Dankzij Vodafone Red Business hoeft u zich, net als Ralph, nooit zorgen te maken om goed bereik of een snelle verbinding, die zijn namelijk gegarandeerd. Overal gebruikmaken van het beste mobiele netwerk en snelste 4G verbinding, dat is de eis van elke zelfstandige en ondernemer.

Als business nomad reist Ralph de wereld rond en is hij eigenlijk altijd out of office. Maar dankzij een Vodafone zakelijk abonnement blijft de onderneming gewoon draaien, terwijl Ralph de perfecte golf achterna jaagt. Bent u ook geïnteresseerd in mobiel werken, kantoorloos werken of werken in de cloud? Start nu de adviestool of bekijk meteen ons aanbod zakelijke 4G abonnementen.

Delen

Advies op maat

Benieuwd naar de oplossingen voor u of uw organisatie?