Volop ruimte om bestanden te delen

1.000 GB (1 TB) opslagruimte in de cloud, waarmee u bestanden kunt delen met collega's, partners en klanten. Een email-postvak met 50 GB opslagruimte. Online vergaderen in HD. Chatberichten sturen via Skype for Business.

Werkt overal

Met elkaar in verbinding staan, ook buiten kantoor. Ongeacht de locatie of het apparaat waarmee uw medewerkers werken. Office 365 biedt een flexibele en vertrouwde manier om productief te blijven. Zonder ingewikkelde installatie, want Office 365 is een cloudoplossing die werkt vanaf ieder device met een browser. U hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud, beheer en migratie, dat regelen wij voor u.

Vertrouwd en veilig

Office 365 combineert de online versies van vertrouwde Microsoft oplossingen als Word en Excel voor communicatie en samenwerken. Deel uw werk gemakkelijk en veilig met uw medewerkers omdat deze altijd online staan. U kunt altijd met de laatste informatie aan de slag.

Office 365 van Vodafone. Dit zijn de voordelen:

  • Eén vertrouwd office-pakket
  • Eén aanspreekpunt
  • Eén factuur
  • Gratis ondersteuning en hulp bij installatie
  • Nu een gratis Business Essentials licentie bij een 2-jarig Red Pro abonnement

Bestellen

Heeft u een Red Pro abonnement en wilt u het gratis Office 365 Business Essentials pakket bestellen? Dat kan makkelijk via ons online bestelformulier. Heeft u aanvullende vragen of wilt u liever een Business Premium pakket bestellen? Bel dan 0800-0500 of neem contact op met uw accountmanager.

Bestel gratis Office 365

Werken in de cloud met Microsoft Office 365