The Healthy & Fit Edition

The Future is exciting. Ready?

MAART 2018
8 artikelen in deze editie
#Ready

Alles waar we enthousiast van worden omdat je het vandaag al kunt gebruiken. Dingen die je leven makkelijker, sneller, of gewoon leuker maken.

#Exciting

Vol verwondering kijken we naar de nieuwste technologie en de deuren die het kan openen. Get excited.

#Future

Een kijkje in de toekomst: de nieuwste ontdekkingen en weetjes die ons leven gaan veranderen. The future is exciting. Ready?

Iedereen superman

Sporten is niet altijd even makkelijk en soms hebben we er helemaal geen zin in. Gelukkig zijn er steeds meer apps en nieuwe ontwikkelingen die onze resultaten bijhouden zodat...

Lees dit artikel

Verdienen met sporten

Heb jij soms ook even geen zin om te sporten? Dan is de app Pact misschien wel iets voor jou. Want als je met deze app je persoonlijke doelen bijhoudt, kun je geld verdienen.

Lees dit artikel

Kies ik gezond?

Een gezond maaltje op tafel zetten is een stuk makkelijker geworden met de nieuwe app van het Voedingscentrum.

Lees dit artikel

Netflix voor fitness

Met de ClassPass app maak je van je woonkamer een sportschool. Je streamt eenvoudig je sportlessen naar je tv en volgt de instructies. Een soort Netflix, maar dan met allemaal fitness-instructievideo’s.

Lees dit artikel

Op zoek naar de snelste schaatshouding

Samsung heeft voor shorttrack schaatsers Sjinkie Knegt en Suzanne Schulting een ‘slim’ pak ontwikkeld. Daarmee kan de coach precies zien of ze de perfecte houding hebben voor de maximale snelheid.

Lees dit artikel

Wearable tech:
Meten is weten

In de sport wordt steeds meer gebruik gemaakt van ‘wearable tech’. Dat zijn sensoren verpakt in een armband of kledingstuk waarmee je je conditie bijhoudt, hartslag meet of slaap monitort. Met een app op je telefoon kun je al deze gegevens inzien en bijhouden.

Lees dit artikel

Game on!

Er worden steeds meer manieren bedacht om sporten aantrekkelijker te maken. Van kleine financiële beloningen tot een streaming abonnement op fitnessvideo’s.

Lees dit artikel

Kinderspel

Het zal je niet verbazen, maar ook voor de allerkleinsten is er ‘wearable tech’. Slimme rompertjes meten de beweging, huidtemperatuur en ademhaling van je pasgeborene.

Lees dit artikel

Doneer je MB's

Dit heeft misschien niets met je eigen gezondheid en geluk te maken, maar wel met die van je medemens. Heb je aan het eind van de maand MB's over? Met de MyVodafone App kun je ze doneren aan een goed doel. Zo help je iemand die wel iets extra's kan gebruiken. En je maakt ook gelijk kans op een smartphone t.w.v. €799. Een win-win situatie. Hoe dat werkt lees je hier .

Doneer je MB's