The Living Edition

The future is exciting. Ready?

NOVEMBER 2018
7 artikelen in deze editie
#Ready

Alles waar we enthousiast van worden omdat je het vandaag al kunt gebruiken. Dingen die je leven makkelijker, sneller, of gewoon leuker maken.

#Exciting

Vol verwondering kijken we naar de nieuwste technologie en de deuren die het kan openen. Get excited.

#Future

Een kijkje in de toekomst: de nieuwste ontdekkingen en weetjes die ons leven gaan veranderen. The future is exciting. Ready?

Een Smart Home vanaf €50

‘Zet de douche aan op mijn favoriete temperatuur’, mompel je vanuit bed nadat je de wekker snoozet. ‘En zet ‘t licht ook maar op standje ochtend.’ Hoewel een Smart Home soms als een prijzige ver-van-je-bed-show klinkt, begint een iets wijzere woning al vanaf 50 euro. Zoals de slimme verlichting Philips Hue en de deurbel Google Nest.

Lees dit artikel

Aanmoedigen vanuit je woonkamer!

Voor het eerst op Nederlandse televisie vindt er een talentenshow via social media plaats onder de noemer van The Voice Family. Met niets meer dan een telefoon of tablet, hebben de sterren in huis de kans om te shinen in het nieuwste seizoen van The voice of Holland.

Lees dit artikel

Virtueel verbouwen

Probeer een nieuw kleurtje voor je muren of bekijk wat voor meubels je interieur zouden opleuken. En hier hoef je niet eens je stoel voor uit te komen! Met deze apps kun je eindeloos experimenteren en allerlei combinaties uitproberen.

Lees dit artikel

De online keukenhulp

Inspiratie voor in de keuken komt tegenwoordig in allerlei vormen en maten. Waar je voorheen inspiratie putte uit kookprogramma’s, -magazines of oma’s receptenboek, wijken we vandaag de dag steeds meer uit naar apps en social media. We hebben onze favorieten even voor je op een rijtje gezet.

Lees dit artikel

Uitgerust en wel

Op tijd naar bed gaan en voldoende slapen. Het klinkt zo eenvoudig. Maar met een overvolle agenda en een nieuwe serie op Netflix, kan het voor velen weleens een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er apps in overvloed die je helpen uitgerust wakker te worden.

Lees dit artikel

De toekomst van de badkamer

Een spiegel, tandenborstel of douche die graag aan het woord zijn. Dat klinkt pas echt als toekomstpraat, toch? Maar in de badkamer van de toekomst maken deze apparaten maar al te graag een praatje met je. Hierdoor wordt je badkamerbezoek persoonlijker, gezonder én milieubewuster.

Lees dit artikel

Van MB's naar tuinmeubels

Hebben we het over Living, dan hoort de tuin daar natuurlijk ook bij. Maar wat als we eens met andere ogen naar deze tuin kijken? Dan ontdekken we een kans om de medemens een steuntje in de rug te geven.

Lees dit artikel