The Travel Edition

The future is exciting. Ready?

JULI 2018
8 artikelen in deze editie
#Ready

Alles waar we enthousiast van worden omdat je het vandaag al kunt gebruiken. Dingen die je leven makkelijker, sneller, of gewoon leuker maken.

#Exciting

Vol verwondering kijken we naar de nieuwste technologie en de deuren die het kan openen. Get excited.

#Future

Een kijkje in de toekomst: de nieuwste ontdekkingen en weetjes die ons leven gaan veranderen. The future is exciting. Ready?

Ultieme vakantie kiekjes

De camera’s op onze smartphones worden steeds beter. Ze zijn inmiddels zo goed dat we steeds vaker onze ‘echte’ fotocamera thuislaten. En met deze tips worden je vakantiefoto’s nog mooier. Om zelf van te genieten, of om online te delen In dit artikel enkele tips van fotografe Eline Rewinkel om het perfecte vakantiekiekje te schieten!

Lees dit artikel

We gaan virtueel op vakantie!

In de toekomst hoef je niet meer uit je stoel te komen om langs de vijver voor de Taj Mahal te struinen. Maar ook in de presentatie van vakantieresorts, campings en hotels wordt VR steeds belangrijker. Lees hier de nieuwste ontwikkelingen.

Lees dit artikel

Wat zeg je?

Soms zou je willen dat je de locals kon verstaan. Maar ze praten te snel of je spreekt de taal niet. En hoe weet je dan of je niet wordt opgelicht bij die ene autoverhuur? Gelukkig heeft Google een mooie uitvinding. Lees alles over de Google Pixel Buds.

Lees dit artikel

Overal een fiets bij de hand met Mobike

Wil je op vakantie lekker met de fiets de stad in? Of is het laatste stukje van het station naar je hotel net te lang om te lopen? Met Mobike staat er altijd een fiets voor je klaar!

Lees dit artikel

Beste app's voor je zonvakantie

Van een kant-en-klare inpaklijst tot dat authentieke restaurantje waar de locals ook aanschuiven. Met deze app's ga je goed voorbereid op vakantie!

Lees dit artikel

Beste app's voor je stedentrip

Van een kant-en-klare inpaklijst tot dat ene bijzondere barretje. Met deze app’s ga je goed voorbereid op vakantie!

Lees dit artikel

Beste app's voor een actieve vakantie

M’n smartphone natuurlijk! Maar welke app's zijn handig voor onderweg? En welke gadgets neem je mee? Of je nu met je nu met vrienden gaat hiken in de Alpen of met z’n tweeën Barcelona bezoekt, de beste app's en gadgets hebben we even voor je op een rijtje gezet.

Lees dit artikel

Deel je vakantiegevoel met Red Together

Geen goede wifiverbinding op vakantie? Met Red Together heb je genoeg data om samen series te kijken, al je foto’s te delen en battles uit te vechten in Fortnite. Waar je ook bent. Want Red Together is het abonnement met 80GB data die je samen kunt delen. En dat is ook handig op vakantie. Lees hieronder meer over ons nieuwste abonnement.

Lees dit artikel