The Travel Edition

Beste app’s voor je stedentrip

Van een kant-en-klare inpaklijst tot dat ene bijzondere barretje. Met deze app's ga je goed voorbereid op vakantie!

PackPoint

Iets vergeten in te pakken? Dat zal je met deze app niet gebeuren. Op basis van onder andere je bestemming, reisduur en geplande activiteiten krijg je een complete inpaklijst die je makkelijk kunt delen met je reisgenoten.

Wave Let’s Meet

Wil je de stad even alleen verkennen? Met Wave Let’s Meet kun je via een Live Map makkelijk zien waar de rest van je gezelschap is, een meeting point afspreken en onderweg chatten.

Culture Trip

Do as the locals do. De redactie van de app Culture Trip app tipt je graag over dat ene restaurantje waar nog niemand van af weet. Of dat barretje met die echte authentieke sfeer.

Eet smakelijk!

Op vakantie wil je natuurlijk lekker eten. Met de app Eatwith kun je snel lokale restaurants, foodtours of kookworkshops vinden. En met Mealsharing.com vind je een plek bij locals aan tafel. Eet smakelijk!

Bordspellen op je smartphone

Verschillende bordspelletjes zijn er ook als app. Daarmee blijven ze niet alleen lekker bezig op de achterbank, maar kun je ook nog een spelletje spelen op vakantie. Ben je fan van ‘Mens Erger Je Niet’? Download dan ‘Ludo Classic’. Speel je graag ‘Wie is het?’ kijk dan naar ‘Guess the character’.