Vodafone Secure Device Management Basic

Makkelijk uw telefoonzaken regelen met VSDM Basic. Eén online portal om alle mobiele apparaten in uw organisatie te configureren, monitoren en beveiligen.

Registreren en inloggen

Registreren VDSM Basic

Uw smartphones en tablets beheert u via de online portal Vodafone Secure Device Manager Basic (VSDM).

Voor telecombeheerders: De dienst werkt alleen in combinatie met een Red Pro abonnement. Nadat VSDM Basic is geactiveerd duurt het tot 48 uur voordat u zich kunt registreren via de VSDM-registratieportal.

Per organisatie is het mogelijk om 1 beheerder te registreren. U ontvangt hiervoor een code via sms. Met deze gegevens kan de beheerder inloggen.

Komt u er niet uit? Bel naar 1200 of 1201 en vraag om een handmatige activatie. U ontvangt dan een e-mail met inloggegevens.

Inloggen

Bent u al geregistreerd als beheerder? Dan kunt u altijd inloggen op de portal. Handig: voeg het webadres van de pagina toe aan uw favorieten.

one-fixed

Geïnteresseerd in VSDM Basic?

Bekijk de mogelijkheden

Installeren

Uw beheerder registreert uw toestel voor Vodafone Secure Device Management (VSDM). Zodra uw toestel is aangemeld, krijgt u een e-mail of sms-bericht. Klik op de link in het bericht via de App Store of Google Play installeert u vervolgens de app op uw toestel.

Voor extra veiligheid kan de beheerder u verplichten een toegangscode in te stellen om uw toestel te ontgrendelen. Tijdens de installatie van de app wordt u dan gevraagd een code in te voeren.

Deïnstalleren

De VSDM-app verwijdert u net als andere apps via het menu en de instellingen van uw mobiele toestel.

Toestel kwijt?

Meld dit zo snel mogelijk aan uw beheerder. Deze kan op afstand uw toestel vergrendelen en de inhoud ervan wissen.

Ondersteuning

Heeft u hulp nodig? Bekijk de handleiding of bel 1200.

Meer dan 50 aansluitingen?