Overslaan en ga naar inhoud

Leren & Trainen op V-Hub

Ondernemen is risico’s nemen, slagen of falen, ervan leren en nieuwe kansen zoeken. Nieuwe kennis opdoen is essentieel – net als trainen van nieuwe inzichten en vaardigheden. Dat doet u hier, op V-Hub, veelal gratis en direct toepasbaar. 

Overige artikelen

Digital marketing serie #3: Hoe optimaliseer ik mijn tekst?

SEO-optimalisatie voor uw webtekst is een van de meest effectieve methoden om beter gevonden te worden. Op deze manier trekt u meer bezoekers en daarmee haalt u meer klanten binnen. In deze V-Hub blog kunt u aan de hand van een aantal stappen uw teksten optimaliseren.

7 minutes

Digital marketing serie #2: Website optimalisatie

Wanneer u een aantal focus-zoekwoorden heeft gedefinieerd is het zaak deze in uw website teksten te verwerken. Het doel is deze zoekwoorden zo te verwerken in de tekst op uw website dat Google herkent dat uw website relevant is voor deze specifieke zoekopdracht. 

5 minutes

Digital marketing serie #1: SEO-zoekwoordenonderzoek in 4 stappen

Een zoekwoordenonderzoek kan een belangrijke eerste stap zijn om de SEO van uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Maar hoe gaat u te werk? En hoe zorgt u ervoor dat u zoekwoorden selecteert die voor meer bezoek zorgen? Hier volgt een handig stappenplan die uitlegt hoe u het beste een zoekwoordenonderzoek kunt uitvoeren en tot een set focus-zoekwoorden komt om uw seo-teksten op te baseren. 

5 minutes

Fit For the Future: in vijf stappen wordt uw organisatie het ook

‘Fit For the Future’-bedrijven zijn aantoonbaar succesvoller en zijn beter in staat uitdagingen aan te gaan, zo laat het Fit for the future rapport 2021 zien. Ondernemers en medewerkers van deze bedrijven denken én doen anders, waardoor zij beter door crises – denk aan de pandemie – komen. Toch behoort slechts 14 procent van de bedrijven in Nederland tot de ‘fit for the future’-kopgroep. Hoe kunnen ondernemers met hun bedrijf ook FFTF worden? 

9 minutes

Data voor noppes: leer uw klant kennen door de postcode

Voor goede, zakelijk bruikbare data hoeft u niet diep te graven. Met weinig tijd en moeite kunt u veel interessante data vinden om uw klanten eenvoudig beter te leren kennen. Informatie die cruciaal is om de marketingstrategie naar een hoger plan te tillen. Job van den Berg, data-expert bij DPG Media, legt uit.

7 minutes

Alles over cybersecurity, phishing en ransomware in één video

Hoe kan een mkb-ondernemer zijn of haar bedrijf beschermen tegen cybercrime? We leggen het uit in deze eerste Vodafone Business video in een serie van vijf over veilig werken. Jaap Jongbloed bespreekt de valkuilen, de gevaren én de oplossingen van Vodafone Business voor bedrijven die zich willen wapenen tegen cyberboeven.

10 minutes

Blog #8: Zo verwerk je leesvoer van papier – met tips voor handige tools

Hoe verwerkt Martijn Aslander al die informatie die dagelijks via papier op hem afkomt? Waar laat hij het? En hoe zorgt hij ervoor dat hij er ook iets mee kan of doet? Scheuren helpt. En daar komen deze tools bij van pas.

7 minutes

IoT – wat bedoelen ze ermee?

Van broodroosters met internettoegang tot slimme energiemeters: het IoT – Internet of Things – is een term die wordt gebruikt om het groeiende universum van met het web verbonden objecten te beschrijven. Met 20 miljard aangesloten apparaten (bron: Gartner) kunnen we zeggen dat het IoT nu overal is. Maar waarom is het belangrijk voor u, als mkb-ondernemer? We ontwarren hier het web van woorden, betekenissen en toepassingen van het IoT.

7 minutes

Het einde van de 'SALE'? Welnee. Geef een goede reden!

Welke winkelstraat in Nederland kun je in deze periode na corona nog door zonder een bord ‘SALE’ tegen te komen? Uitverkoop lijkt de nieuwe norm en dat bovendien heel het jaar door. Feit is dat een bord met ‘uitverkoop’ de aandacht helaas allang niet meer trekt. Hoe ga je daar als winkelier mee om en wat overtuigt een consument nog wél om toch de portemonnee te trekken? Consumentenpsycholoog Patrick Wessels zegt: geef een goede reden.

7 minutes

Leren & trainen, voor succesvol ondernemen

Ondernemen is risico’s nemen, slagen of falen, ervan leren en nieuwe kansen zoeken. Op V-Hub vindt u inspiratie en informatie, maar ook een schat aan nuttige, direct toepasbare praktijklessen en praktische tips. Alles met één doel: beter en succesvoller ondernemen. U kunt direct aan de slag!

Leren & Trainen: lees er alles over

Scoren met social media? Leer het met de digital marketing serie

Wilt u social media echt voor uw bedrijf laten werken, begin dan meteen goed. In onze achtdelige serie over digital marketing praten wij u met heldere, praktische tips, checklists en do’s & don’ts bij. Alles over SEO, Google Analytics, technische website optimalisatie en meer: ga meteen aan de slag.

Blijf leren en ontwikkelen met Udemy

Als ondernemer bent u nooit uitgeleerd. Gelukkig werkt V-Hub samen met Udemy, 's werelds grootste marktplaats voor online leermiddelen. Met Udemy kunt u belangrijke online vaardigheden voor de dagelijkse bedrijfsvoering bijschaven. Er zijn geen inschrijvingskosten, er zijn ook geen ingewikkelde downloads. Log gewoon in en blader door honderden gratis cursussen.

Leren & Trainen: lees er alles over
Leren & Trainen: lees er alles over

Zakelijke klant? Profiteer van een schat aan leerkansen met Unlimited Learning

Als partner in digitalisering weet VodafoneZiggo dat investeren in persoonlijke en zakelijke ontwikkeling leidt tot zakelijk succes. Daarom kunnen zakelijke klanten gebruikmaken van een selectie van het online aanbod dat beschikbaar is via het leerplatform Unlimited Learning. Als klant heeft u een keuze uit 250 trainingen, webinars, podcasts en cursussen, variërend van online marketing, arbo-wetgeving en boekhouden tot mindfulness en yoga. 

Weten hoe technologie úw business vooruit helpt? Praat met onze Business Consultant en maak een afspraak voor persoonlijk advies. 

Leren & Trainen: lees er alles over