Wat is GigaNet?

GigaNet is het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo dat verder gaat dan vast of mobiel. Want meer dan ooit is iedereen met elkaar verbonden - met familie, collega's, apparaten, nieuwe technologieën, games, content en entertainment.

Krachtig en steeds krachtiger

Het Vodafonenetwerk is voor het tweede jaar op rij bekroond met een 9,6 door onafhankelijk onderzoeksbureau P3 en is daarmee één van de beste van Europa. Ook is de OpenSignal award uitgereikt aan Vodafone vanwege de beste video-ervaring via ons netwerk. Zo kijk je bijvoorbeeld altijd en overal die live wedstrijd op je Ziggo Go app, vloeiend en zonder hapering.

Wij blijven steeds werken aan ons innovatieve netwerk. GigaNet is klaar voor de toekomst. En jij dus ook.

P3 award
Opensignal award

4g+ Upgrade

We werken continu aan verbeteringen aan ons netwerk. Zo is de maximale downloadsnelheid van 4G+ verhoogd tot 350 Mbit/s. 4G+ is onderdeel van de 4G-technologie en is beschikbaar op vrijwel alle toestellen vanaf 2014, zoals de Samsung Galaxy S6 en de iPhone 6s. Voor snel bestanden downloaden zit je bij ons dus helemaal goed. Heeft jouw toestel toegang tot 4G+, dan krijg je bij ons automatisch toegang tot deze hoge snelheden. Je hoeft hier niks voor te doen!

Meer over 4G+

4g+
4g

Groei mee naar 4G

In januari 2020 zetten we vol in op 4G. Om daar ruimte voor te maken gaan we stoppen met ons 3G-netwerk. Want met het 4G-netwerk van Vodafone beschik jij over véél sneller, veiliger en stabieler internet. Ervaar de technologie van nu én straks en deel, download of stream zoveel je wilt met 4G!

Check hier of jouw telefoon geschikt is voor 4G

Landelijke 4G dekking

Op ons sterke netwerk kun je nagenoeg overal in Nederland gebruikmaken van supersnel 4G. Het kan soms voorkomen dat de dekking of het bereik net iets minder is. Denk hierbij aan dikke muren in gebouwen of een (natuur)gebied waar wij geen extra masten mogen plaatsen.

Ben je benieuwd naar de snelheden die behaald kunnen worden op jouw locatie? Bekijk hier de actuele dekkingskaart.

 
4G in europa

Het grootste internationale 4G netwerk

Vodafone biedt 4G in meer landen dan andere providers. Met 158 landen hebben wij hét grootste 4G-netwerk ter wereld! Heb je een leuke reis in de EU voor de boeg? Dan blijf je bellen, sms'en en internetten met 4G-snelheden zoals in Nederland. Je abonnement geldt namelijk in de hele EU. Bekijk hieronder of jouw bestemming ertussen zit. Ga je op reis buiten de EU óf wil je meer data? Bekijk dan onze andere bundels voor op reis.

Bekijk landen met een 4G netwerk

Bekijk bundels voor op reis

5G: Klaar voor de toekomst

Het dataverkeer is de afgelopen jaren flink gegroeid. In 2017 is het verkeer ten opzichte van 2016 zelfs bijna verdubbeld! Daarom bereiden we ons voor op de komt van 5G. Dit doen we met meer netwerkcapaciteit voor supersnel internet met een nóg stabielere verbinding. Met 5G zijn we klaar voor massale streaming, downloaden en online gamen!

Ontdek ons krachtige netwerk met één van onze abonnementen

Red Essential

5 GB data

Onbeperkt bellen en sms'en

Bekijk
Red Together

40 GB data

Deel je databundel samen.
Onbeperkt bellen en sms'en

Bekijk
Red Pro

Vanaf 5 GB data

Voor zakelijke klanten
Onderling data delen en onbeperkt bellen en sms'en binnen NL
en de EU 

Bekijk de bundels