Het mobiele netwerk van Vodafone

Met ons krachtige mobiele netwerk heb je nagenoeg door heel Nederland snel en stabiel internet. Het Vodafone netwerk behoort nu al tot de top van Europa, en we blijven volop investeren. Zo is ons netwerk klaar voor de toekomst, en jij dus ook.

Vodafone is 5G ready

Vodafone bereidt zich voor op de komst van 5G. Het allereerste Samsung 5G ready toestel is nu al verkrijgbaar: de Samsung Galaxy S20. En in maart introduceren we 5G ready abonnementen. Zodra het Vodafone netwerk later dit jaar helemaal gereed is voor 5G, maken nieuwe én bestaande Red klanten met een 5G-toestel automatisch gebruik van 5G.

Krachtig en steeds krachtiger

Het Vodafonenetwerk is voor het tweede jaar op rij bekroond met een 9,6 door onafhankelijk onderzoeksbureau P3 en is daarmee één van de beste van Europa. Ook is de OpenSignal award uitgereikt aan Vodafone vanwege de beste video-ervaring via ons netwerk. Zo kijk je bijvoorbeeld altijd en overal die live wedstrijd op je Ziggo Go app, vloeiend en zonder hapering.

P3 award
Opensignal award
4g

Groei mee naar 4G

In januari 2020 zetten we vol in op 4G. Om daar ruimte voor te maken gaan we stoppen met ons 3G-netwerk. Want met het 4G-netwerk van Vodafone beschik jij over véél sneller, veiliger en stabieler internet. Ervaar de technologie van nu én straks en deel, download of stream zoveel je wilt met 4G!

Check hier of jouw telefoon geschikt is voor 4G

Landelijke 4G dekking

Op ons sterke netwerk kun je nagenoeg overal in Nederland gebruikmaken van supersnel 4G. Het kan soms voorkomen dat de dekking of het bereik net iets minder is. Denk hierbij aan dikke muren in gebouwen of een (natuur)gebied waar wij geen extra masten mogen plaatsen.

Ben je benieuwd naar de snelheden die behaald kunnen worden op jouw locatie? Bekijk hier de actuele dekkingskaart.

 
4G in europa

Het grootste internationale 4G netwerk

Vodafone biedt 4G in meer landen dan andere providers. Met 158 landen hebben wij hét grootste 4G-netwerk ter wereld! Heb je een leuke reis in de EU voor de boeg? Dan blijf je bellen, sms'en en internetten met 4G-snelheden zoals in Nederland. Je abonnement geldt namelijk in de hele EU. Bekijk hieronder of jouw bestemming ertussen zit. Ga je op reis buiten de EU óf wil je meer data? Bekijk dan onze andere bundels voor op reis.

Bekijk landen met een 4G netwerk

Bekijk bundels voor op reis

Ontdek ons krachtige netwerk met één van onze abonnementen

Red Essential

10 GB data

Onbeperkt bellen en sms'en

Bekijk
Red Together

50 GB data

Deel je databundel samen.
Onbeperkt bellen en sms'en

Bekijk
Red Pro

Vanaf 10 GB data

Voor zakelijke klanten
Onderling data delen en onbeperkt bellen en sms'en binnen NL
en de EU 

Bekijk de bundels