De nieuwste Huawei toestellen

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Als je voor Huawei gaat, dan ga je voor stijl en kwaliteit. Mooi ontworpen toestellen die lekker snel werken. Bekijk hieronder welke Huawei telefoons we verkopen.

Kies een nieuwe Huawei

Huawei P30 Pro en P30 Lite

De Huawei P30 Pro smartphone is de directe opvolger van de succesvolle P20-serie. Dit betekent dat je over toestellen beschikt met meerdere camera's waarbij je zonder kwaliteitsverlies kunt inzoomen. De slimme AI-software helpt je om fantastische foto’s te maken, ook bij veel beweging of in het donker.

Heb je een wat kleiner budget? Probeer dan de Huawei P30 Lite uit. Dit fijne toestel met drie camera's, een opslaggeheugen van 128 GB en een 6,1-inch Full HD-beeldscherm heeft alles wat je nodig hebt om met de rest van de wereld in verbinding te staan.

huawei p30
huawei p30

Huawei Mate 20 Pro

De Huawei Mate 20 Pro heeft maar liefst drie camera’s! Het toestel is gemaakt van 3D-glas en heeft mooie vloeiende lijnen. Door de vingerafdrukscanner die in het scherm zit verwerkt, ontgrendel je het toestel nog sneller.

Daarom kies je Vodafone

 

Met Vodafone kies je bewust. Voor een krachtig GigaNet, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Verbonden dankzij GigaNet. Nu met 5G

Blijf gaan met 24/7 premium service

Kies vrij en bewust voor slimme producten