5G icoon

Vodafone Runners

Sony Xperia 1 II 5G
Nu €150 retour via Sony en zonder €25 aansluitkosten

Zonder aansluitkosten geldt t/m 30 aug. en €150 retour t/m 4 okt.

De nieuwe Sony Xperia 1 II

Met de Xperia 1 II heb je toegang tot 5G en ben je helemaal klaar voor de toekomst! Download je 4K-video's of favoriete series in enkele seconden en bekijk ze in verbluffende bioscoopkwaliteit. Deze allernieuwste Xperia telefoon is razendsnel, heeft 4 geavanceerde camera's en 256GB geheugen.

Nu €150 retour via Sony

Bij aankoop van de Xperia 1 II krijg je nu €150 retour via Sony. Deze actie loopt t/m 4 oktober 2020.

Claim jouw €150 retour vóór 4 november via Sony. Download hier de actievoorwaarden.

Review Xperia 1 II door onze medewerker Kunal

sony-xperia

Professionele Alpha-camera's voor foto/video

De 3 lenzen van de Xperia 1 II zijn ontwikkeld door de ingenieurs van de nieuwste Alpha 9-serie camera's. Naast de selfiecamera maak je gebruik van de 24mm groothoeklens (12MP), 70mm telefotolens (12MP) en 16mm ultragroothoeklens (12MP).

Stel snel scherp, dag en nacht, met de eye-autofocus. Zet de instellingen op automatisch of regel handmatig de juiste ISO, sluitertijd en witbalans om RAW-bestanden te creëren voor nabewerking. De Xperia 1 II is een genot voor elke foto- en cinematograaf!

5G, razendsnelle processor en 256GB opslag

De Xperia 1 II legt de lat hoog voor de snelheid van smartphones. Uitgerust met de sterke Snapdragon 865-processor van Qualcomm draait dit toestel moeiteloos zware apps en games.

Via 5G stream en download je jouw favoriete muzieklijstjes en video's bovendien razendsnel, in hoge kwaliteit en resolutie. En met een geheugen van 256GB heb je alle ruimte om al dat moois op te slaan. 

Sony Xperia 1 II | Vodafone.nl
sony-xperia

Mobiele thuisbioscoop met 4K display

Bekijk je favoriete series of zelfgeschoten video's in verbluffende bioscoopkwaliteit. Het 6,5-inch OLED beeldscherm van de Xperia 1 II is een cinemabreed 4K display met 21:9 beeldverhouding.

Dankzij professionele kleurreproductie en vermindering van bewegingswaas geniet je van vlijmscherpe, natuurlijke beeldkwaliteit. Het Dolby Atmos audiosysteem zorgt er daarbij voor dat geluid klinkt zoals het hoort te klinken, en biedt een 360-graden muzikale belevenis.  

Liever een andere Sony?

Op zoek naar een andere Sony? De Xperia toestellen hebben een mooi design, liggen prettig in je hand en zijn lekker snel. Bekijk welk toestel het beste bij je past.

Of bekijk hier alle telefoons.

Sony Xperia 1 II | Vodafone.nl

Op zoek naar een ander toestel?

Bekijk ons assortiment, er zit vast iets voor je tussen.

Daarom kies je Vodafone

 

Met Vodafone kies je bewust. Voor een krachtig GigaNet, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Verbonden dankzij GigaNet. Nu met 5G

Blijf gaan met 24/7 premium service

Kies vrij en bewust voor slimme producten