Vodafone Runners

Sony Xperia 1 II

Bekroond als beste Multi-Media Smartphone 2020-2021

De nieuwe Sony Xperia 1 II

Met de Xperia 1 II heb je toegang tot 5G en ben je helemaal klaar voor de toekomst! Download je 4K-video's of favoriete series in enkele seconden en bekijk ze in verbluffende bioscoopkwaliteit. Deze allernieuwste Xperia telefoon is razendsnel, heeft 4 geavanceerde camera's en 256GB geheugen.

Bekroond als beste Multi-Media Smartphone van 2020-2021

De EISA Awards bekronen de beste producten op het vlak van fotografie, hi-fi, home cinema audio en video, in-car entertainment en mobiele technologie. 

Sony Xperia 1 II: 5G ready en toekomstklaar! | Vodafone.nl

Review Xperia 1 II door onze medewerker Kunal

sony-xperia

Professionele Alpha-camera's voor foto/video

De 3 lenzen van de Xperia 1 II zijn ontwikkeld door de ingenieurs van de nieuwste Alpha 9-serie camera's. Naast de selfiecamera maak je gebruik van de 24mm groothoeklens (12MP), 70mm telefotolens (12MP) en 16mm ultragroothoeklens (12MP).

Stel snel scherp, dag en nacht, met de eye-autofocus. Zet de instellingen op automatisch of regel handmatig de juiste ISO, sluitertijd en witbalans om RAW-bestanden te creëren voor nabewerking. De Xperia 1 II is een genot voor elke foto- en cinematograaf!

5G, razendsnelle processor en 256 GB opslag

De Xperia 1 II legt de lat hoog voor de snelheid van smartphones. Uitgerust met de sterke Snapdragon 865-processor van Qualcomm draait dit toestel moeiteloos zware apps en games.

Via 5G stream en download je jouw favoriete muzieklijstjes en video's bovendien razendsnel, in hoge kwaliteit en resolutie. En met een geheugen van 256GB heb je alle ruimte om al dat moois op te slaan. 

Sony Xperia 1 II: 5G ready en toekomstklaar! | Vodafone.nl
sony-xperia

Mobiele thuisbioscoop met 4K display

Bekijk je favoriete series of zelfgeschoten video's in verbluffende bioscoopkwaliteit. Het 6,5-inch OLED beeldscherm van de Xperia 1 II is een cinemabreed 4K display met 21:9 beeldverhouding.

Dankzij professionele kleurreproductie en vermindering van bewegingswaas geniet je van vlijmscherpe, natuurlijke beeldkwaliteit. Het Dolby Atmos audiosysteem zorgt er daarbij voor dat geluid klinkt zoals het hoort te klinken, en biedt een 360-graden muzikale belevenis.  

Liever een andere Sony?

Op zoek naar een andere Sony? De Xperia toestellen hebben een mooi design, liggen prettig in je hand en zijn lekker snel. Bekijk welk toestel het beste bij je past.

Op zoek naar een ander toestel?

Bekijk ons assortiment, er zit vast iets voor je tussen.

Vodafone telefoons

De kracht van Vodafone en Ziggo samen

Heb je al internet van Ziggo? Dan profiteer je van vele voordelen:

Krijg elke maand dubbele data op je Vodafone abonnement.

Bespaar tot € 5,- per maand op je Vodafone abonnement.

Kies voor Ziggo Movies & Series L, Ziggo Kids of Ziggo Sport.

Ga veilig online met je telefoon, tablet en computer.

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige Giganet. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service