Kies jouw favoriete manier van opwaarderen. Ze zijn allemaal even makkelijk.

Online opwaarderen

Direct prepaid-tegoed nodig? Vul het online formulier in om je tegoed op te waarderen.

Via sms of bellen

Je kunt ook gewoon bellen of sms'en om je tegoed op te hogen. Even registreren en je hebt voortaan snel weer nieuw tegoed.

Met de My Vodafone App

Zet de My Vodafone App op je toestel, dat maakt opwaarderen nog makkelijker.

Tegoed cadeau doen

Je kunt het tegoed van een ander opwaarderen vanaf je eigen bankrekening of creditcard.

Automatisch opwaarderen

Maak je geen zorgen over de hoogte van je tegoed. Met automatisch opwaarderen kun je altijd blijven bellen, sms'en en internetten.

Met een opwaardeerbon

Opwaarderen op de oude, vertrouwde manier. Je hoeft alleen maar een code op je telefoon in te toetsen.

Spoedtegoed

Te weinig prepaid-tegoed, maar toch dat ene belangrijke telefoontje plegen? Dat kan met Spoedtegoed.

In het buitenland

Naar het buitenland

Ga je op reis? Dan gaat opwaarderen nét zo makkelijk als in Nederland. Het is wel handig om te weten dat je niet met buitenlandse opwaardeerkaarten je tegoed kunt opwaarderen. Koop in Nederland een opwaardeerbon en neem die mee op reis. Of gebruik dan één van de andere manieren om op te waarderen.