My Vodafone - Mobiel Entertainment

Alles onder controle met de My Vodafone App

Voorkom onaangename verrassingen. Onze app helpt je om controle te houden over je maandelijkse kosten. Zo check je snel je tegoed, zet je voordeelbundels aan en uit en bekijk je de details van je rekening. Maar er kan nog veel meer!

My Vodafone - Mobiel Entertainment

Altijd je verbruik onder controle

Hou eenvoudig bij hoeveel tegoed je nog in je bundel hebt en hoe je komende rekening eruit komt te zien. Je kunt voordeelbundels aan- en uitzetten om alles onder controle te houden.

My Vodafone - Mobiel Entertainment

24/7 chatten met onze klantenservice

Heb je een vraag of werkt iets niet helemaal zoals je verwacht? Via de app bieden we dag en nacht chatsupport.

My Vodafone - Mobiel Entertainment

Voorbereid op vakantie

Natuurlijk ben je met Vodafone overal ter wereld bereikbaar. Met een datalimiet of buitenlandbundel, houd je de kosten ook in het buitenland onder controle.

My Vodafone - Mobiel Entertainment

En nog veel meer...

De My Vodafone App kan nog veel meer. Zoek de dichtstbijzijnde Vodafone winkel, bekijk de einddatum van je contract of voeg het nummer van je zoon, dochter of partner toe.

myvodafone

Heb je de My Vodafone App nog niet?

Downloaden is in een paar tellen gebeurd en dan heb je My Vodafone altijd bij de hand. En het wordt helemaal jouw app als je een mooie foto erin zet!

Veelgestelde vragen over My Vodafone

Met de app heb je My Vodafone altijd bij de hand. Bekijk je abonnement of de einddatum van je contract. Beheer meerdere nummers in één account of bekijk de einddatum van je contract.

Inloggen doe je met je My Vodafone account. Wil je het abonnement van je kind of partner ook onder controle houden? Dan voeg je dit gemakkelijk toe via het startscherm.

Stel voor ieder account een profielfoto in. Zo wordt het echt jouw persoonlijke app!

In de app check je snel je tegoed en verbruik. Bekijk je rekeningen en je rekeningspecficaties. Met de filters stel je precies in wat je graag wilt zien.

Vergeet ook niet onze tips over datagebruik en Flexibele Data. Daar leggen we je uit hoe je je datagebruik onder controle kunt houden. Zo kom je niet voor een verrassend hoge rekening te staan.

Extra datategoed nodig? Of ben je van plan om veel naar het buitenland te bellen? In de app zie je welke BloX je hebt en sluit je in een paar tellen een nieuwe aan. Genoeg ervan? Uitzetten gaat net zo makkelijk.

Lekker op reis! Vergeet dan niet te checken of je mobiel er ook klaar voor is. Stel je datalimiet in, zet Alles-in-1 op Reis aan of zoek de tarieven op voor het buitenland.

Ons netwerk is onlangs uitgeroepen tot het beste netwerk van Nederland. En dat zie je terug op onze dekkingskaart. Moeilijk zoeken hoor, een plekje waar geen dekking is! Die zijn er natuurlijk wel. Want op sommige plaatsen zetten we geen zendmast. Tussen de vossen, herten en konijnen in een natuurpark bijvoorbeeld.

Om het beste netwerk te behouden, voeren we regelmatig werkzaamheden uit. En af en toe hebben we last van een storing. Ook die vermelden we in de app.