Overslaan en ga naar inhoud
Vodafone OneNumber
Vodafone OneNumber

Mobiel leeg en toch het thuisfront bellen? Kan gewoon.

Bereikbaar op je smartwatch. Ook zonder telefoon op zak.

Altijd bereikbaar met Vodafone OneNumber

De vrijheid om zonder mobiel op pad te gaan

Lekker op pad in de buitenlucht, muziek luisteren tijdens het sporten of een lange avond met vrienden op stap? Voortaan kun je je telefoon gewoon thuislaten. Met OneNumber ben je altijd en overal in Nederland bereikbaar met je smartwatch. Goed om te weten: je hebt een cellular Apple Watch nodig om OneNumber te kunnen gebruiken.

Smartwatch vrijheid
Vodafone OneNumber

Vodafone OneNumber

Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar met je smartwatch. Ook zonder je telefoon op zak.

Gebruik eigen nummer

Bellen en gebeld worden. Gewoon op je eigen 06-nummer.

Apps en muziek

Apps gebruiken en muziek luisteren via je watch.

3 maanden gratis OneNumber

Makkelijk te activeren en dagelijks opzegbaar.

Hoe bestel ik Vodafone OneNumber?

Dat is heel eenvoudig. Goed om te weten: je hebt een cellular Apple Watch nodig om OneNumber te kunnen gebruiken. En je moet natuurlijk Vodafone klant zijn. Kies hieronder de beste optie voor jou.

Ik ben klant en heb nog geen cellular Apple Watch

Bestel in een paar stappen je cellular Apple Watch en je OneNumber abonnement.

Ik ben klant én ik heb een cellular Apple Watch

Je bent er bijna. Bestel en activeer OneNumber eenvoudig via de Apple Watch app.

Ik ben nog geen klant, wel heb ik een cellular Apple Watch.

Kies dan eerst het mobiel abonnement dat het beste bij jou past. Hierna kan je OneNumber bestellen.

Ik ben nog geen klant én heb geen cellular Apple Watch

Kies dan eerst het mobiel abonnement dat het beste bij jou past. Hierna kan je eenvoudig OneNumber en een cellular Apple Watch bestellen. 

Cellular Apple Watch. Dé perfecte combi met OneNumber

Kies je voor een Apple Watch bij Vodafone, dan kies je voor een cellular Apple Watch van de nieuwste generatie. 

Heb je ook OneNumber? Dan blijf je altijd en overal in Nederland bereikbaar op je smartwatch, ook als je je telefoon niet op zak hebt.

Cellular Apple Watch

Veelgestelde vragen over OneNumber

Bij een cellular Apple Watch staat er een rode of oranje ring op de crown (de draaiknop aan de zijkant). Staat er geen rode of oranje ring op de crown? Dan heb je naast je smartwatch ook altijd je mobiel nodig om verbinding te maken. De vorige generatie smartwatches werkt alleen met wifi en Bluetooth, de nieuwste generatie (cellular watches) werkt ook met eSIM.

Vodafone OneNumber is het digitale abonnement dat je afsluit om je mobiele nummer te koppelen aan je cellular smartwatch. Dit doen wij via eSIM, een digitale simkaart in je smartwatch. Je smartwatch gebruikt dan data en belminuten uit je Vodafone abonnement.

Om je cellular smartwatch te koppelen aan je 06-nummer moet je bij ons een actief 06-nummer hebben. Heb je die niet, bekijk dan hier onze Vodafone Sim Only abonnementen.

Absoluut, Vodafone OneNumber is ook als OneNumber Sim Only verkrijgbaar.

Bij ons kan dat niet. Zonder OneNumber, oftewel eSIM, werkt je smartwatch namelijk alleen via wifi of Bluetooth. En dan moet je je telefoon alsnog altijd bij je hebben. Dan kan je beter op zoek naar een smartwatch zonder cellular functie.

Vodafone OneNumber kost slechts € 5 per maand en is dagelijks opzegbaar.

Het is nog niet mogelijk om OneNumber in het buitenland te gebruiken. Hier heb je je telefoon in de buurt nodig om te kunnen bellen / internetten via je smartwatch.

Jazeker. Als klant van Vodafone kan je de smartwatch rentevrij in termijnen betalen. Je kiest zelf je maandbedrag. Een aanbetaling bij aanschaf mag, maar hoeft niet. Als je OneNumber opzegt terwijl je de smartwatch nog aan het afbetalen bent, kun je de resterende termijnen maandelijks blijven aflossen, of alles in één keer.

Op dit moment kun je OneNumber alleen afsluiten voor de cellular Apple Watch.

Je betaalt vanaf het moment dat je je OneNumber activeert op de Apple Watch-app op je iPhone.

Alleen wanneer je watch niet verbonden is met je telefoon, verbruikt deze iets meer batterij dan wanneer je telefoon wel in de buurt is. Je watch is dan namelijk rechtstreeks vernonden met het mobiele netwerk. Taken die normaal gesproken worden gedaan door je telefoon, worden dan gedaan door je smartwatch zelf.

We kunnen je geen korting geven op de watch.

OneNumber is gekoppeld aan je Vodafone abonnement. De data en minuten gaan uit je huidige bundel. Dus ook van je dubbele data.

eSIM is een digitale SIM. Je watch maakt gebruik van eSIM om gekoppeld te worden aan je mobiele abonnement. En OneNumber is de extra dienst / het extra abonnement dat je nodig hebt om dit mogelijk te maken.

OneNumber is een los abonnement (en op elk moment opzegbaar). Dit abonnement wordt gekoppeld aan je reguliere Vodafone abonnement.

Ja, dat kan zeker. Koppel OneNumber eenvoudig aan je bestaande zakelijke Vodafone Red Pro of Biz Basic abonnement en laat je smartwatch gebruikmaken van dezelfde bel- en databundel. Bekijk hier de zakelijke opties.

Zeker! Ook voor de aanschaf van een nieuwe Apple Watch kan je bij ons terecht. Vodafone verkoopt op dit moment drie verschillende modellen: de Apple Watch Series 9, Apple Watch SE en Apple Watch Ultra 2.