Created with Sketch. Created with Sketch.

Fijn dat je blijft! Je kunt verlengen met een telefoon of Sim Only

Thuiskopieheffing

Als je een nieuw toestel koopt, betaal je een kleine vergoeding aan auteurs en artiesten. Zo kun je voor eigen gebruik kopieën maken van muziek en films.

Waarom thuiskopieheffing?

Je mag voor privégebruik een kopie maken van auteursrechtelijk beschermd werk, zoals muziek en films. Het is erg fijn dat je legaal mag kopiëren, maar auteurs en artiesten hebben natuurlijk wel recht op een vergoeding. Daarom betaal je thuiskopieheffing.

Lees meer op www.thuiskopie.nl

Wat is jouw bijdrage?

Als je een nieuwe smartphone of tablet koopt, betaal je eenmalig € 4,24 (incl. btw) thuiskopieheffing.