Verleng nu je abonnement en ontvang extra korting
Je bent bezig het volgende nummer te verlengen: . Terug naar My Vodafone

Vodafone Thuis Support

De Network Crew staat voor je klaar

Heb je hulp nodig? Werkt je wifi bijvoorbeeld niet zoals jij wilt? Geen nood, dan staat onze Network Crew voor je klaar. Een speciaal team dat er ervoor zorgt dat alles van Vodafone Thuis lekker loopt.

En daar gaan ze best ver in. Zo testen ze onder andere je wifi-dekking, checken je instellingen en zorgen ze voor een optimale verbinding.

Wat doet de Network Crew
Vodafone Thuis mogelijkheden

Haal meer uit Vodafone Thuis

Vodafone Thuis heeft eindeloos veel mogelijkheden. Zo heb je je eigen thuisbioscoop met Video On Demand en kun je altijd en overal TV kijken met de Vodafone Thuis App.

Haal jij alles uit je pakket? laat je inspireren.

Ontdek meer mogelijkheden

Kom je er niet uit?

Zoek je antwoord op ons Forum

Of stel je vraag aan Vodafone

Chat

Chat is offline

Er is iets mis. Onze techneuten sleutelen nu aan de oplossing.