Overslaan en ga naar inhoud

Jouw business. Werkt gewoon.

Met Vodafone Business als partner

Om je bedrijf te laten groeien is het nodig om in te spelen op een wereld die verandert. Technologie kan je hiermee helpen. Daarom heeft Vodafone Business alles samengebracht op één plek. Samen kiezen we in ons internationale netwerk de beste digitale oplossingen die werken voor jouw bedrijf. Dat werkt gewoon. 

Jouw business kan dankzij technologie groeien

Uiteraard kun je bij ons terecht voor mobiele telefonie, maar daar stopt het niet… Vodafone Business heeft alles in huis om bedrijven digitaal op weg te helpen. Denk bijvoorbeeld aan vast internet & wifi, cloudtelefonie, software om samen te werken en nog veel meer. Samen kiezen we wat jouw bedrijf nodig heeft.

Technologie
hackers

Houd hackers buiten de deur

Met toenemende cyberdreigingen is het nog nooit zo belangrijk geweest om veilig en beschermd te werken. Daarom brengen we eersteklas, gespecialiseerde beveiligingspartners allemaal samen onder één dak. En nog belangrijker: we werken niet alleen met je samen om de juiste oplossingen te vinden, maar we helpen ook bij de integratie ervan.

Overal werken

Medewerkers kiezen tegenwoordig voor vrijheid om te werken waar en hoe ze willen. Of dat nu thuis, op kantoor, onderweg of op locatie is. Vodafone Business adviseert dagelijks bedrijven hoe zij slimme oplossingen kunnen gebruiken om van elke locatie effectief te kunnen werken. 

Overal werken
inspiratie

Laat je inspireren op V-hub

V-Hub is ons kenniscentrum voor ondernemers. Hier lees je de verhalen over innovatie, hybride werken IOT en nog veel meer. Zo kun je lezen over de shared shop: het innovatieve winkelconcept dat gebruikt maakt van AR-technologie.

Ga het gesprek aan

De adviseurs van Vodafone Business gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen. Hoe groot je bedrijf ook is, of waar de uitdagingen ook liggen. 

Kleinbedrijf

ZZP

Vodafone Business helpt ZZP-ers en kleine ondernemingen verder vooruit.

MKB

MKB

Ontdek de producten en oplossingen voor het MKB. 

Grootbedrijf

Grootzakelijk

Lees meer over oplossingen voor grote ondernemingen.