Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Jouw business. Werkt gewoon.

Met Vodafone Business als partner

Om je bedrijf te laten groeien is het nodig om in te spelen op een wereld die verandert. Vodafone Business helpt bedrijven hiermee. Uiteraard met mobiele telefonie, maar daar stopt het niet… Wij hebben alles in huis om bedrijven digitaal op weg te helpen. Denk bijvoorbeeld aan vast internet & wifi, cloudtelefonie, software om samen te werken en nog veel meer.

Overal werken

Medewerkers kiezen tegenwoordig voor vrijheid om te werken waar en hoe ze willen. Of dat nu thuis, op kantoor, onderweg of op locatie is. Ondernemer Ron Simpson kan daar over meepraten. Hij testte onze verbinding op de top van de 40 meter hoge billboard.

hackers

Houd hackers buiten de deur

Met toenemende cyberdreigingen is het nog nooit zo belangrijk geweest om veilig en beschermd te werken. Daarom brengen we eersteklas, gespecialiseerde beveiligingspartners allemaal samen onder één dak. En nog belangrijker: we werken niet alleen met je samen om de juiste oplossingen te vinden, maar we helpen ook bij de integratie ervan.

Jouw business kan dankzij technologie groeien

De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een snel tempo op. Dat biedt uitdagingen voor ondernemers, maar ook kansen. Vodafone Business denkt graag mee met bedrijven hoe zij nieuwe technologie kunnen inzetten.

Een goed voorbeeld is onze Shared Shop: de eerste ‘virtuele stenen winkel’ waar consumenten kunnen kennismaken met het aanbod van webshops met behulp van Augmented Reality. Bekijk de video om hier meer over te leren.

inspiratie

Laat je inspireren op V-hub

V-Hub is ons kenniscentrum voor ondernemers. Hier delen wij de meest inspirerende verhalen over ondernemen. innovatie, hybride werken, IOT en nog veel meer. 

Ga het gesprek aan

De adviseurs van Vodafone Business gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen. Hoe groot je bedrijf ook is, of waar de uitdagingen ook liggen. 

Kleinbedrijf

ZZP

Vodafone Business helpt ZZP-ers en kleine ondernemingen verder vooruit.

MKB

MKB

Ontdek de producten en oplossingen voor het MKB. 

Grootbedrijf

Grootzakelijk

Lees meer over oplossingen voor grote ondernemingen.