Overslaan en ga naar inhoud

Wijzigen abonnement

Bij Vodafone heb je altijd de flexibiliteit om je contract aan te passen

De voordelen

De wijziging gaat per de volgende maand in

reuyit

Je maandelijkse toestelbetaling blijft gelijk

De einddatum van je contract blijft gelijk

Wijzigen als het nodig is

Hou je steeds een stuk maand over aan het eind van je GB’s? Of wil je juist minder betalen voor je verbruik? Bij Vodafone wijzig je je contract wanneer je dat wilt, zodat je abonnement past bij je situatie op dát moment. Wel zo flexibel en zo gefixt met een van onze medewerkers.

Dit kun je met Wijzigen abonnement

Wijzig eenvoudig je abonnement | Vodafone

Elke maand aanpassen

Tijdens een lange vakantie heb je meer GB’s of belminuten nodig. Of misschien zit je juist vaker op wifi en wil je een stapje terug doen? Verhogen of verlagen kan 1 x per kalendermaand. En dat je hele contract lang. Lekker flexibel!

Wijzig eenvoudig je abonnement | Vodafone

Abonnement pauzeren

Er even tussenuit? Zet je abonnement dan op pauze. Zo'n pauze kan tussen de 3 en 9 maanden duren. Alle acties en kortingen op je abonnement komen wel te vervallen.
 

Wijzig eenvoudig je abonnement | Vodafone

Méér data of belminuten

Ben je de komende tijd veel onderweg en wil je films en series kunnen streamen? Of wil je iedereen weer eens (video)bellen om bij te kletsen? Je data- of belbundel verhogen kan altijd gratis. Je regelt 't via My Vodafone of een van onze medewerkers en het gaat direct de volgende maand in.

Wijzig eenvoudig je abonnement | Vodafone

Een wissel binnen Red Together

Hebben jullie samen een grote databundel en wil je wisselen binnen Red Together, bijvoorbeeld van Red Together naar Red Together Extra. Geen probleem! Zolang één van jullie Red Together heeft (beheerder van de hoofdsim) is de wijziging zo gepiept. 

Wijzig eenvoudig je abonnement | Vodafone

Lagere abonnementskosten

Dure maanden op komst of een tijdje ouderwets offline cocoonen? Ook verlagen is zo geregeld. Verlaag je binnen het type abonnement dat je al hebt, bijvoorbeeld binnen een van de Red abonnementen, dan kan dat kosteloos. Ga je naar een ander soort abonnement, zoals van een Red abonnement naar een van de Start abonnementen, dan betaal je eenmalig € 25. 

Wijzig eenvoudig je abonnement | Vodafone

Persoonlijke gegevens wijzigen

Verhuisd? Verandert je IBAN? Of verandert de rekeninghouder van je rekening? Natuurlijk kun je persoonlijke gegevens aanpassen via Wijzigen abonnement. Dit gaat eenvoudig en lekker snel in My Vodafone.

Zo geef je een wijziging door

Wijzigen abonnement is een standaardservice binnen elk Vodafone contract. Dat betekent dat je je abonnement kan wijzigen als dat nodig is. Goed om te weten: alleen de eigenaar van het abonnement kan een wijziging doorgeven.

Vodafone winkels

In My Vodafone

Via je eigen account is een wijziging zo gedaan!

Klantenservice

Telefonisch via een medewerker

Overleg je wijziging met een van onze medewerkers.
Bel 0800 - 22 66 789 (gratis).

 

Onze klantenservice is bereikbaar van:
Ma. t/m vr. van 08.00 – 20.00 uur 
Zat. van 09.30 – 17.00 uur
 

Vodafone winkels

In een van onze 140 winkels

Je bent in de buurt of vindt het gewoon fijn iemand in de ogen te kijken. 

Let op: de openingstijden kunnen per winkel verschillen

Veelgestelde vragen over Wijzigen abonnement


Wanneer jij dat nodig vindt

Je kunt je abonnement aanpassen wanneer jij dat nodig vindt. Een doorgegeven wijziging gaat direct de volgende maand in. Is je situatie dan opnieuw veranderd? Dan heb je opnieuw de optie om je contract te wijzigen. Je kunt je contract één keer per kalendermaand wijzigen. En dat kan iedere maand weer.


De kosten voor een wijziging zijn afhankelijk van je contract
Wijzigen abonnement is een standaardservice die je krijgt bij ieder Vodafone contract. Daarmee heb je de optie om je abonnement aan te passen wanneer je dat nodig vindt. De kosten voor een wijziging zijn afhankelijk van je contract. Verlaag je binnen het type abonnement dat je al hebt, bijvoorbeeld binnen een van de Red abonnementen, dan kan dat kosteloos. Ga je naar een ander soort abonnement, zoals van een Red abonnement naar een van de Start abonnementen, dan betaal je eenmalig €25. Je hebt wel meteen vanaf de volgende maand een voordeliger abonnement, voor zolang je wilt.


Direct de volgende maand
Een wijziging gaat al direct per de volgende maand in. 

Bekijk ook onze andere flexibele diensten

Service Vodafone

Tijdens je contract een nieuw toestel

Red Together

Deel samen één grote databundel

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service