Uitpakken met Vodafone

10 GB data gewoon cadeau

Het is december. De maand van gezelligheid met familie en vrienden, eten en drinken. Iedereen zoekt verbinding met elkaar. En daar horen cadeautjes bij! Daarom pakken we uit met 10 GB data cadeau. Zo ervaar je hoe het is om maximaal verbonden te zijn met GigaNet: het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo. Of je nu een abonnement hebt of een prepaidkaartje

Heb je een abonnement...

...met internetbundel? Dan maken we ‘t extra makkelijk. Je krijgt tussen kerst en oud en nieuw 10 GB data cadeau, bovenop je abonnement. En je hoeft hier niets voor te doen. Alleen even verbinden met je mobiele data in plaats van je wifi. Jouw data is te gebruiken in Nederland en alle overige EU-landen.

De data wordt automatisch geactiveerd op 23 december en is geldig t/m 31 december 2019.

cadeau_uitpakken

Ook voor prepaid

Nog even snel kerstcadeaus online kopen? Of urenlang videobellen met familie in ‘t buitenland? Dat kan. Als prepaidklant krijg je namelijk 10 GB data cadeau. Je bepaalt zélf op welke dag in december je de bundel gebruikt. Activeer ‘m makkelijk door GRATIS DAG AAN te sms’en naar 4000 of via je My Vodafone app. Dan is ‘ie geldig tot middernacht.

De prepaid gratis dagbundel kun je eenmalig activeren tussen 1 en 31 december 2019.

vodafone_verbruik

Check je gratis data in de app

10 GB, hoelang doe je daar nu mee? Je houdt ‘t verbruik makkelijk bij in de My Vodafone app. Liever je ogen gefocust op een film via Ziggo GO? Ervaar dan de beste video-ervaring via ons netwerk, vloeiend en zonder hapering! No worries, je krijgt een sms-bericht wanneer het je gelukt is om de 10 GB databundel op te maken.

Veelgestelde vragen:

Alle particuliere klanten met een Vodafone-abonnement met internetbundel ontvangen 10 GB data van 23 t/m 31 december 2019. Daarnaast kunnen zakelijke klanten met een Red Pro, Red Business en Biz abonnement ook gebruikmaken van de actie. Heb je Red Together? Alle groepsleden krijgen ieder hun eigen 10 GB data cadeau.

Je krijgt 10 GB data cadeau als je Vodafone klant bent met een data-abonnement. Deze data wordt tijdelijk toegevoegd aan je abonnement. Je maakt dan eerst deze 10 GB data op en daarna pas je eigen bundel. Deze 10 GB data is te zien als extra donut in de My Vodafone omgeving zodat je je totale verbruik kan bekijken.

Heb je een abonnement?
Je hoeft helemaal niks te doen om de 10 GB te krijgen, alleen even verbinden met je mobiele data in plaats van je wifi. De data wordt automatisch geactiveerd op 23 december 2019.
 

Zie je je extra data nog niet? Switch je telefoon even naar vliegtuigmodus of zet je telefoon uit en aan.

 

Heb je prepaid?
Stuur 'GRATIS DAG AAN' per sms naar 4000 en de bundel wordt direct geactiveerd tot middernacht. Of activeer de bundel via je My Vodafone app.

Heb je een zakelijk abonnement?
Je hoeft helemaal niks te doen om de 10 GB te krijgen. Je kan je bundel in de My Vodafone app vinden, onder 'Bundels in het buitenland'. Maar maak je geen zorgen, de data is beschikbaar in Nederland en de hele EU.

  • De bundel is te activeren tussen 1 en 31 december 2019 en alleen geldig in Nederland.
  • Deze bundel kan in december eenmalig worden geactiveerd en gebruikt.
  • De bundel is tot 23.59 uur geldig op de dag dat je deze activeert.

Je kan je data delen via een persoonlijke hotspot. Meer informatie over het instellen van je persoonlijke hotspot vind je hier. Kies je toestel en zoek op 'hotspot'.

Gebruik van de gratis data tijdens deze actie is alleen binnen de EU-landen geldig. Deze landen vallen onder het EU-tarief.

 

Heb je een prepaid gratis dagbundel? Deze 10 GB data is alleen in Nederland geldig.

De Algemene Consumenten Voorwaarden van Vodafone zijn van toepassing op deze actie. Vodafone behoudt het recht om de actie op ieder moment te wijzigen, op te schorten of te beëindigen.