Cruyff Foundation logo

Doneer jouw MB's

En maak kans op een MAJOOR fiets of een uniek Johan Cruyff Foundation pakket, inclusief draadloze House of Marley Speaker.

Leger des Heils logo

Doneer jouw MB's

MB's over? Er niets mee doen is zonde, dus waarom geef je ze niet aan het goede doel? Met behulp van onze superflexibele My Vodafone App kun jij vanaf nu jouw MB's aan het Leger des Heils of de Johan Cruyff Foundation doneren. Zo help je iemand die wel iets extra's kan gebruiken.

Door jouw MB’s te doneren, ontvangt het Leger des Heils of de Johan Cruyff
Foundation een bedrag waarmee je jouw goede doel steunt.

1 MB voor het goede doel

is 1 lot voor jou!

Voor elke gedoneerde MB krijg je 1 lot cadeau en speel je die maand automatisch mee in de loterij van de Vodafone actie. Wie weet win jij die MAJOOR fiets of een uniek Johan Cruyff Foundation pakket.

Zo kun je doneren

 Check of je de laatste versie van de My Vodafone app hebt of update de app eerst.

 Zorg dat je op het 4G-netwerk van Vodafone zit. En open de My Vodafone App.

 Klik in het hoofdmenu op 'Tegoed' en daarna op 'Doneer MB's aan het goede doel'. En start de donatie! Je kunt per sessie maximaal 50 MB doneren.

Nog geen My Vodafone App?

Download de My Vodafone App via de App Store of de Play Store.

Het Leger des Heils & Johan Cruyff Foundation

Vodafone ondersteunt meerdere organisaties die zich inzetten voor maatschappelijke vraagstukken. De opbrengst van deze datadonatie komt ten goede aan 50|50 of de Johan Cruyff Foundation. 50|50 is een initiatief van het Leger des Heils om mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer mee te laten doen. De Johan Cruyff Foundation helpt wereldwijd schoolpleinen aantrekkelijk te maken om buiten te spelen en te sporten voor alle kinderen.

50|50 biedt met de MAJOOR fiets een trendy en praktische fiets die volledig is gemaakt door deelnemers van 50|50. Door het 50|50 programma bouwen de deelnemers niet alleen een mooie fiets maar werken ze ook aan hun toekomst. De Johan Cruyff Foundation geeft een uniek pakket weg, bestaande uit een Johan Cruijff T-shirt, tas, voetbal én een draadloze House of Marley speaker.

Vodafone behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn.

Extra informatie

De hoeveelheid MB's kun je zowel in de My Vodafone App als in My Vodafone op de website terugvinden.

 

Voor My Vodafone:

  • Log in op de website
  • Bekijk onder de titel 'Tegoed' hoeveel MB's je nog in je maandbundel over hebt

 

Voor de My Vodafone App:

  • Open de app op je smartphone
  • Klik in het hoofdmenu op 'Tegoed'
  • Op het scherm zie je hoeveel MB's er nog in je maandbundel zitten

Bij het gebruik van wifi wordt er geen data afgeschreven van je bundel, dus kan Vodafone niet de waarde bepalen van jouw donatie. Als je op je smartphone of tablet de wifi uitschakelt, kom je automatisch op het Vodafone 4G-netwerk. Hierdoor kun je alsnog de donatie voltooien.

Dat is afhankelijk van je abonnement, je maandelijkse tarief, jouw ontvangen korting(en), promotionele bundels, buitenbundeltarieven enzovoort. Als voorbeeld: doneer je vanuit een “BloX Extra Data 3 GB EU”-bundel waarvoor je € 17,50 betaalt, dan is een donatie van 50 MB ongeveer € 0,29 waard.

Ongelimiteerd natuurlijk! Per sessie kun je 50 MB doneren. Er zit geen maximum aan de hoeveelheid sessies die je per maand kunt doen. Eventuele buiten bundelkosten komen wel voor eigen rekening conform je normale buiten bundeltarieven (exclusief btw).

Nee, deelname aan het kansspel is geheel gratis. Je betaalt alleen extra als:

  • Je meer MB's weggeeft dan je in je maandbundel hebt staan. Voor die extra MB's betaal je het normale buitenbundeltarief, exclusief btw
  • Je in een land buiten de EU doneert. Hiervoor worden roamingkosten gerekend
  • Een onafhankelijke notaris kiest aan het eind van elke maand altijd één winnaar
  • De prijswinnaar zal telefonisch worden benaderd
  • Vodafone streeft ernaar om op de 15e van de volgende maand de winnaar te publiceren via de app en het Vodafone Forum

Als Vodafone klant kun je kiezen tussen twee goede doelen: het Leger des Heils of de Johan Cruyff Foundation. In de My Vodafone App beslis je aan wie je doneert.

Deze actie geldt alleen voor particuliere klanten met een Start of Red abonnement.

Heb je een Prepaid, hollandsnieuwe of zakelijk abonnement, dan kun je helaas niet aan deze actie meedoen.

Wij staan voor je klaar. Kijk op het Vodafone Forum voor meer informatie onder het topic 'MB's Doneren'. Misschien staat het antwoord van jouw vraag er al bij! Heb je nog een andere vraag? Stel je vraag op het Vodafone Forum, via onze gratis klantenservice of bezoek één van onze Vodafone winkels in het land.