Overslaan en ga naar inhoud

Maak het goede doel blij!

Doneer nu je MB’s

Doneer jouw MB's

Help het goede doel met jouw MB's! Met behulp van onze superflexibele My Vodafone App kun je vanaf nu jouw MB's aan het Leger des Heils of Stichting Kind en Ziekenhuis doneren. Zo help je iemand die wel iets extra's kan gebruiken.

Door jouw MB’s te doneren, ontvangt het Leger des Heils of Stichting Kind en Ziekenhuis een bedrag waarmee je het goede doel van jouw keuze steunt.

hart-donatie

1 MB voor het goede doel = 1 lot voor jou

Voor elke gedoneerde MB krijg je 1 lot cadeau en speel je ieder kwartaal automatisch mee. 

Doe mee met de loterij van Vodafone

Maak één keer per kwartaal kans op een volledig verzorgd weekend in het 50|50 Belmont hotel van het Leger des Heils op de Veluwe. Inclusief twee overnachtingen, ontbijt en één driegangen diner voor twee personen. Ontdek de Veluwe op de fiets of te voet en kom volledig tot rust. Doe mee!

Kaart kerstknuffel
Kaart kerstknuffel
Kaart kerstknuffel

Zo kun je doneren

Doneren is supersimpel. Je kunt per sessie maximaal 100 MB doneren.

Stap-1

Stap 1

Check of je de laatste versie van de My Vodafone app hebt of update de app eerst.

Stap-2

Stap 2

Zorg dat je op het 4G of 5G-netwerk van Vodafone zit. Open de My Vodafone App.

Stap-3

Stap 3

Klik in het hoofdmenu op 'Tegoed' en daarna op 'Doneer MB's aan het goede doel'. En start de donatie! 

Download de app en doneer je MB's

Doneer jouw MB's aan een goed doel | Vodafone

Het Leger des Heils

Het Leger des Heils zet de donatie in voor buurtwerk, een krachtig initiatief om mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer mee te laten doen. Met diverse, buurtgerichte activiteiten zorgt het Leger des Heils voor nieuwe vormen van verbondenheid en contact met buurtbewoners. 

Doneer jouw MB's aan een goed doel | Vodafone

Stichting Kind & Ziekenhuis

Stichting Kind en Ziekenhuis zet de donatie in voor het programma Bondgenoten. Hierbij lenen ze gratis AV1 robots aan kinderen met een langdurige ziekte zodat zij via deze robot contact kunnen houden met school, vrienden en familie. Met jouw donatie kan Kind en Ziekenhuis meer robots aanschaffen zodat meer kinderen er een kunnen lenen. 

Vodafone behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn.

Extra informatie

De hoeveelheid MB's kun je zowel in de My Vodafone App als in My Vodafone op de website terugvinden.

Voor My Vodafone:

  • Log in op de website
  • Bekijk onder de titel 'Tegoed' hoeveel MB's je nog in je maandbundel over hebt

Voor de My Vodafone App:

  • Open de app op je smartphone
  • Klik in het hoofdmenu op 'Tegoed'
  • Op het scherm zie je hoeveel MB's er nog in je maandbundel zitten

Bij het gebruik van wifi wordt er geen data afgeschreven van je bundel, dus kan Vodafone niet de waarde bepalen van jouw donatie. Als je op je smartphone of tablet de wifi uitschakelt, kom je automatisch op het Vodafone 4G of 5G-netwerk. Hierdoor kun je alsnog de donatie voltooien.

Dat is afhankelijk van je abonnement, je maandelijkse tarief, jouw ontvangen korting(en), promotionele bundels, buitenbundeltarieven enzovoort. Als voorbeeld: doneer je vanuit een “BloX Extra Data 5 GB EU”-bundel waarvoor je € 20,00 betaalt, dan is een donatie van 100 MB ongeveer € 0,40 waard. 

Ongelimiteerd natuurlijk! Per sessie kun je 100 MB doneren. Er zit geen maximum aan de hoeveelheid sessies die je per maand kunt doen. Eventuele buiten bundelkosten komen wel voor eigen rekening conform je normale buiten bundeltarieven (exclusief btw).

Nee, deelname aan het kansspel is geheel gratis. Je betaalt alleen extra als:

  • Je meer MB's weggeeft dan je in je maandbundel hebt staan. Voor die extra MB's betaal je het normale buitenbundeltarief, exclusief btw
  • Je in een land buiten de EU doneert. Hiervoor worden roamingkosten gerekend
  • Aan het eind van elk kwartaal wordt er via onpartijdige wijze één winnaar gekozen.
  • De prijswinnaar wordt voor de 25ste van de volgende maand telefonisch op de hoogte gebracht door het Leger des Heils.

Als Vodafone klant kun je kiezen tussen twee goede doelen: het Leger des Heils of Stichting Kind & Ziekenhuis. In de My Vodafone App beslis je aan wie je doneert.

Deze actie geldt alleen voor particuliere klanten met een Start of Red abonnement.

Heb je een Prepaid, hollandsnieuwe of zakelijk abonnement, dan kun je helaas niet aan deze actie meedoen.

Wij staan voor je klaar. Kijk op het Vodafone Forum voor meer informatie onder het topic 'MB's Doneren'. Misschien staat het antwoord van jouw vraag er al bij! Heb je nog een andere vraag? Stel je vraag op het Vodafone Forum, via onze gratis klantenservice of bezoek één van onze Vodafone winkels in het land.