1 oplossing voor vast en mobiel: One Net voorziet in alle communicatiebehoeften

Een toenemend aantal organisaties is op zoek naar één aanbieder voor alle telecombehoeften. De belangrijkste reden hiervoor is de wens de communicatie-infrastructuur te vereenvoudigen, met één aanspreekpunt en één contract. Daarnaast is dit een manier om de kosten te verlagen. En tenslotte sluit deze trend aan bij de wens om de bereikbaarheid te vergoten en de business processen te verbeteren.

Om hierop in te spelen heeft Vodafone de afgelopen jaren een volledig aanbod telecommunicatiediensten ontwikkeld. Daarmee kan Vodafone alle communicatiebehoeften voor zijn klanten invullen: met vaste en mobiele telefonie, vast en mobiel breedband en allerlei aanvullende diensten.

Vodafone One Net combineert alle cruciale telefoniediensten in één overzichtelijke oplossing die inspeelt op de behoefte van zakelijke klanten. Vodafone One Net integreert vaste telefonie, mobiele telefonie en een beheerde telefooncentrale in één dienst, gericht op organisaties met vijftig tot vijfhonderd medewerkers.

One Net is de zogenoemde hosted telefonie-oplossing van Vodafone waarmee medewerkers zowel vast als mobiel kunnen bellen en gebeld worden. Gebruikers krijgen een modern telefonieplatform tot hun beschikking dat volledig door Vodafone wordt beheerd en onderhouden. Zij hoeven dus niet langer te investeren in zaken als een telefooncentrale, onderhoud, trainingen, back-ups en beveiliging. Zij kunnen bovendien alle functionaliteiten van het platform vanaf zowel het vaste als mobiele toestel gebruiken.

Alle gesprekken tussen medewerkers zijn inbegrepen in een vast maandbedrag. Wanneer zij een gesprek op hun vaste nummer niet kunnen beantwoorden wordt het gesprek automatisch en zonder extra kosten doorgezet naar de mobiele telefoon. Voor uitgaande gesprekken naar vast en mobiel wordt altijd hetzelfde lage tarief gerekend. Het maakt dus niet meer uit welke telefoon wordt gebruikt. Vodafone stelt hiervoor één overzichtelijke, voorspelbare rekening op voor alle mobiele, vaste en telefooncentrale-functies. Vodafone One Net maakt bedrijfscommunicatie effectiever, overzichtelijker en kostenefficiënter.

  • Geen dure telefooncentrale
  • Geen complexe oplossingen
  • Flexibiliteit

Delen

Ready Business in de praktijk

Kraamzorg Rotterdam
Kraamzorg Rotterdam

“Hosted Telefonie helpt onze dienstverlening uniek te maken”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Business nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop