Overslaan en ga naar inhoud

Werken op meerdere plekken en toch één team

Hoe werken event managers slimmer?

Digitale werkplek met toegang tot cloudapplicaties om samen te werken via pc, laptop, smartphone en tablet. Geïntegreerde vaste en mobiele communicatie. Alle actuele informatie steeds beschikbaar voor het hele team.


Gerelateerd
Smarter Working

Werken op verschillende locaties, op elk uur van de dag - en de nacht. Wie evenementen organiseert, kan niet aan een fysieke werkplek gebonden zijn. Hoe hou je dan toch het team bij elkaar? Smarter Working maakt het mogelijk.

Dag en nacht overal kunnen werken

Stel, u organiseert evenementen. Festivals, congressen, exposities, markten... Dan is het van het grootste belang dat u en uw team, uw partners en leveranciers, op meerdere locaties kunnen werken en dat u 24/7 connected bent. Verbonden met elkaar, maar óók dat alle bestanden bereikbaar zijn. Tijd voor een nieuwe manier van werken: Smarter Working. Een unieke oplossing met producten op maat per organisatie. Maar wat elke oplossing gemeen heeft: u kunt werken in het ritme dat bij uw bedrijf past. En ook al werkt iedereen op andere locaties, u vormt toch een virtueel team.

Altijd met elkaar in verbinding

Smarter Working is een aanpak, die werken in teams overal en altijd mogelijk maakt. Met één enkel account voor elke medewerker, dat toegang biedt tot alle cloudapplicaties om samen te werken via pc, laptop, smartphone en tablet. Met geïntegreerde vaste en mobiele communicatie. En met alle actuele informatie steeds beschikbaar voor het hele team. Samen aan een spreadsheet werken? Of een videoconference houden? Geen probleem. U bent altijd met elkaar verbonden. Bovendien maakt Smarter Working flexibel locatiebeleid mogelijk: bespaar op vastgoed en reiskosten door werknemers te laten werken daar waar zij het best tot hun recht komen.

Smarter Working levert heel wat op

Een team dat goed samenwerkt maakt de organisatie veel flexibeler. Het helpt uw bedrijf om sneller te reageren. Het versterkt de band tussen medewerkers onderling en met uw bedrijf: betrokken medewerkers voelen zich gewaardeerd, en dat zorgt voor meer plezier in het werk, minder stress en minder ziekteverzuim. En dat is ook zakelijk interessant. Want betrokken medewerkers boeken aantoonbaar betere resultaten. De productiviteit kan volgens recent onderzoek stijgen met 17% en de winst met 21%.

Maak werk van uw ambities

Wilt u weten wat onze Smarter Working oplossingen voor uw bedrijf kunnen betekenen? En hoe dat kan helpen om van uw evenementen een nog groter succes te maken? Maak werk van uw ambities: Vodafone Business staat voor u klaar. Onze account managers en Business Partners vertellen u met alle plezier over de mogelijkheden. En één ding is zeker: uw organisatie gaat nog slimmer samenwerken.

17%

Met Smarter Working kan de productiviteit volgens recent onderzoek stijgen met 17% en de winst met 21%.