‘Ready’ Finance: optimale omnichannel dienstverlening

Innovatieve technologie maakt financiële producten transparanter en klantgerichter. Via het mobiele kanaal kan hiermee zeer kostenefficiënt worden geconcurreerd.

Financiële instellingen die deze ontwikkeling niet kunnen volgen verliezen relevantie. Op deze pagina tonen wij slimme oplossingen die u vooraan in de innovatierace houden.

Snel inspelen op verandering.
Wij noemen dat Ready Business. Hoe ver bent u?

Flexibel en schaalbaar

Verouderde systemen en verscherpte financiële regelgeving vertragen uw innovatietempo. Tegelijk is het doorlopend ontwikkelen en testen van innovatieve concepten en prototypes essentieel geworden. Dankzij flexibele en schaalbare communicatie-infrastructuur kan uw organisatie slagvaardig blijven opereren.

Download de whitepaper

Klantgericht werken

De consument verwacht op elk gewenst moment soepele toegang tot een helder overzicht van zijn financiële situatie. Door nauwkeurige data-analyse kent u de behoeftes van uw klant, en bent u in staat daar op in te spelen met gepersonaliseerde dienstverlening en advies. Zo vergroot u de loyaliteit van uw klanten.

Download de whitepaper

Verbonden medewerkers

Financiële instellingen zijn verwikkeld in een doorlopende strijd om toptalent. Deze vaak digital savvy talenten zijn van groot belang voor het aanjagen van het innovatieproces. In hun persoonlijke leven maken zij dagelijks gebruik van talrijke mobiele apparaten, apps en clouddiensten. Ook op hun werk kunnen ze uiteraard niet zonder.

Download de whitepaper

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Business nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop

Vodafone en Ziggo werken samen