Een volledig en allround management platform

Beheer al uw mobiele toestellen en al uw zakelijke applicaties vanuit één console. BlackBerry Unified Endpoint Management (UEM) ondersteunt een breed scala aan mobiele toestellen, besturingssystemen, apps en technologieën, waaronder iOS, Android en Windows Phone. Of u nu gebruik maakt van BYOD, zakelijke, privé toestellen of een combinatie hiervan, u bent verzekerd van het juiste beleid voor het juiste toestel. Het extreem veilige BlackBerry beheerplatform is inzetbaar voor alle doeleinden.

Beheer van applicaties op alle toestellen

Draagbare technologie transformeert de wereld van enterprise mobility. Het beheren van deze apparaten vraagt om een beleid dat uw zakelijke gegevens en applicaties beveiligt zonder impact op de productiviteit van uw medewerkers. BlackBerry UEM is het eerste EMM-platform dat beleidsmanagement en business-class productiviteit ondersteunt voor Apple Watch en Android Wear met apps en slimme notificaties.

De standaard voor mobiele beveiliging

Hoe mobieler uw organisatie werkt, hoe belangrijker het is dat uw bedrijfsgegevens worden beschermd. BlackBerry UEM is een oplossing met een gelaagde beveiliging die uw organisatie beschermt op elk niveau: apps, data en toestellen. Het beschermt uw bedrijfsgegevens en -applicaties op zakelijke en BYOD-toestellen en gaat verder dan traditionele Mobile Device Management. Met FIPS-cryptografie en jarenlange inzet in veeleisende omgevingen is BlackBerry UEM de standaard voor mobiele beveiliging.

Voordelen

  • De perfecte basis voor enterprise mobility
  • Ongelimiteerd aantal toestellen per gebruiker
  • Flexibel in te zetten
  • Veilige toegang tot documenten in de cloud of binnen uw organisatie
  • Veilig apps gebruiken en delen van gegevens tussen apps
  • Reageer snel op de groeiende behoefte aan mobiliteit
  • Een gemeenschappelijk platform voor alle apps

Delen

Ready Business voor Midden- en Grootbedrijf

Concrete oplossingen voor uw Ready Business

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Business nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop