Ons netwerk maakt veel mogelijk. Menselijke ambitie maakt het verschil.

Maak werk van uw ambities met Smarter Working van Vodafone

Met Smarter Working kunt u overal samenwerken. Collega’s zijn altijd bereikbaar en u heeft veilig toegang tot uw data. Dat helpt uw organisatie groeien doordat u aantrekkelijk bent voor talent, kosten verlaagt en productiviteit verhoogt. De Smarter Working Solutions van Vodafone Business staan voor u klaar.

Ontdek hoe Nederlandse bedrijven slimmer werken

Smarter Working

Werken op verschillende locaties, op elk uur van de dag. Wie evenementen organiseert, kan niet aan een fysieke werkplek gebonden zijn. Smarter Working maakt het mogelijk.

Smarter Working

Yoghurt Barn regelt tegenwoordig alles in de cloud, van communicatie tot samenwerking. Door slimmer te werken is er minder administratie en is opschalen steeds makkelijker. 

Zorg

Carintreggeland maakte de laatste jaren een grote omslag tot een van de meest moderne, innovatieve zorgorganisaties van Nederland.

Download de Smarter Working whitepaper

Download de Smarter Working whitepaper

Door Smarter Working zijn medewerkers altijd en overal bereikbaar en hebben ze actuele informatie altijd bij de hand. Maar waar en hoe begint u met slimmer werken? Ontdek het in onze whitepaper.

Download de Smarter Working whitepaper

Vul hieronder uw gegevens in en klik op ‘Verzenden’. Hierna wordt de Smarter Working whitepaper automatisch gedownload.

Onze oplossingen

Werk slimmer met Vodafone Business

Uw organisatie is meer slagvaardig als iedereen goed bereikbaar is en altijd en overal toegang heeft tot actuele relevante informatie. Vaste en mobiele netwerken verbinden mensen met elkaar, het internet en uw IT netwerk.

De juiste technologie op het juiste moment. Met geïntegreerde systemen die vast en mobiel naadloos verbinden, helpt u mensen samen te werken op elke gewenste manier.

Neem contact op met het Vodafone team

Onze persoonlijke account­managers staan voor u klaar.

Makkelijker en effectiever dan ooit samenwerken en communiceren met elkaar, partners en uw klanten. Onafhankelijk van platform, apparaat of locatie.

Geef medewerkers toegang tot bedrijfskritische gegevens, met een toestel naar keuze, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over dataverlies.

Continue coaching bij adoptie, uitrol & project­management

Als één van de grootste telecomproviders van de wereld helpen we organisaties profiteren van nieuwe mogelijkheden van connectiviteit en technologie. We helpen u van begin tot eind:

1.

Ontdek de mogelijkheden

We brengen uw doelstellingen in kaart en maken een plan.

2.

Passende oplossingen

Wij stellen met u een pakket op maat samen.

3.

Altijd up-to-date

Onze servicemanager ondersteunt u met de uitrol en implementatie en houdt uw organisatie up-to-date.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?