One Net Support

Alle downloads en informatie die u nodig heeft voor One Net. Voor beheerders en gebruikers.

One Net beheerder
One Net gebruiker
Software downloads

Instellingen zelf beheren

Veel instellingen beheert u zelf in de One Net omgeving. Heeft u informatie nodig of heeft u vragen over de werking en functionaliteiten van One Net? Dan vindt u hier alle handleidingen en antwoord op veelgestelde vragen.

Alle One Net software downloads bij elkaar

One Sync

One Sync is een geïntegreerde communicatieservice. U heeft direct toegang tot al uw instellingen en contactenlijst via uw pc of smartphone. One Sync Premium gebruikers communiceren bovendien nog eenvoudiger met collega's via desktop share, chat en beschikbaarheidsweergave.

One Integrate

Met de desktop tool One Integrate kunt u eenvoudig uw telefonie-instellingen wijzigen en de beschikbaarheid van uw collega's inzien. Heeft u de aanvullende optie One Integrate Premium? Dan kunt u uw CRM-pakket direct aan de One Integrate software koppelen. Zo ziet u meteen welke klant er belt en heeft u alle relevante informatie bij de hand.

Om One Integrate te kunnen gebruiken heeft u een licentie nodig. Neem voor meer informatie contact op met uw One Net beheerder.

Oudere versies

Heeft u nog een oudere versie van One Integrate (bijvoorbeeld One Integrate versie 2.5)? Zorg er dan voor dat u de One Integrate voor Windows 3.0 downloadt en installeert. Oudere versies ondersteunen we niet meer.

One App

Met de One App van Vodafone One Net heeft u extra opties om via uw smartphone gebruik te maken van One Net.  Met One App beheert u de instellingen van uw vaste nummer en gesprekfuncties op uw vaste en mobiele nummer.

Heeft u nog vragen?

Over One Net Enterprise:

Ma t/m vr 8.00 - 18.00 uur

Over One Net Express:

Ma t/m vr 8.00 - 18.00 uur