One Net Support

Alle downloads en informatie die u nodig heeft voor One Net. Voor beheerders en gebruikers.

Instellingen zelf beheren

Veel instellingen beheert u zelf in de One Net omgeving. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de werking en functionaliteiten van One Net? Dan vindt u hier alle handleidingen en antwoord op veelgestelde vragen.

Alle One Net software downloads bij elkaar

Webex voor One Net

De app Webex voor One Net is een alles in één bedrijfscommunicatie app voor zowel desktop als mobiel. Deze app zorgt voor nóg meer gemak, flexibiliteit en productiviteit in de bedrijfscommunicatie, zowel voor gebruik op kantoor, thuis of onderweg.

Webex voor One Net verwachten wij begin 2023 beschikbaar te stellen. 
Deze bèta download is uitsluitend te gebruiken indien Vodafone met uw organisatie pilot-deelname heeft afgesproken. 

One Integrate

Met de desktop tool One Integrate kunt u eenvoudig uw telefonie-instellingen wijzigen en de beschikbaarheid van uw collega's inzien. Heeft u de aanvullende optie One Integrate Premium? Dan kunt u uw CRM-pakket direct aan de One Integrate software koppelen. Zo ziet u meteen welke klant er belt en heeft u alle relevante informatie bij de hand.

Om One Integrate te kunnen gebruiken heeft u een licentie nodig. Neem voor meer informatie contact op met uw One Net beheerder.

One Integrate Cara

One Integrate Cara is een nieuwe Windows versie van de One Integrate applicatie met o.a. een aangepaste gebruikersinterface en Microsoft Teams integratie. 

Oudere versies

Heeft u nog een oudere versie van One Integrate (bijvoorbeeld One Integrate versie 3.0)? Zorg er dan voor dat u de One Integrate voor Windows 3.2 of hoger, of macOS 2.7.9 of hoger downloadt en installeert. Oudere versies ondersteunen we niet meer.

One App

Met de One App van Vodafone One Net heeft u extra opties om via uw smartphone gebruik te maken van One Net.  Met One App beheert u de instellingen van uw vaste nummer en gesprekfuncties op uw vaste en mobiele nummer.

One Sync

One Sync wordt begin 2023 vervangen door Webex voor One Net.
Bent u One Sync gebruiker? dan wordt u door uw One Net beheerder op de hoogte gesteld per wanneer u wordt gemigreerd. 

One Sync is een geïntegreerde communicatieservice. U heeft direct toegang tot al uw instellingen en contactenlijst via uw pc of smartphone. One Sync Premium gebruikers communiceren bovendien nog eenvoudiger met collega's via desktop share, chat en beschikbaarheidsweergave.

Heeft u nog vragen?