One Net Express

One Net Support

Heeft u vragen over One Net Express? Bekijk de handleidingen of neem contact op met de klantenservice.

One Net Service Portal

Vanaf eind juni heeft u gratis toegang tot de One Net Service Portal. Met de One Net Service Portal kunt u als One Net gebruiker telefonie-instellingen aanpassen voor uzelf en uw bedrijf.

Vodafone organiseert instructiewebinars die uitleg geven over deze nieuwe portal. Heeft u nog geen uitnodiging ontvangen voor een webinar? Vraag hiernaar bij uw Business Partner/accountmanager.

Vragen of last van een storing?

Neem contact op met de One Net Support Desk
Bel (043) 356 29 99
Of bekijk de servicegids of handleidingen

Alle informatie over de werking en functionaliteit van One Net Express voor beheerders vindt u in de handleiding. In de servicegids leest wat u kunt doen als u last heeft van een storing.

Heeft u een vraag? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen voor beheerders en eindgebruikers.

Handleidingen
Veelgestelde vragen

One Net Software Downloads

One Net Toolbar

Met de toolbar voor uw desktop beheert u eenvoudig uw telefonie-instellingen. Stuur bijvoorbeeld standaard uw vaste bedrijfsnummer mee. Zo lijkt het altijd alsof u van kantoor belt, ook al belt u met uw mobiele toestel.

Heeft u vragen over de Toolbar? Bekijk de Quick Reference Guide van de One Net Enterprise Toolbar.

Gaat u de toolbar updaten? Verwijder dan eerst de oude versie voordat u de nieuwe installeert.

ONE Sync

ONE Sync is een geïntegreerde communicatieservice. U communiceert heel gemakkelijk met uw collega's via spraak, desktop share, chat en beschikbaarheidsweergave.

Voor ONE Sync heeft u een licentie nodig, vraag hiernaar bij uw One Net beheerder.

Heeft u vragen over ONE Sync? Bekijk de Quick Reference Guide.

Download de One Sync app

Download de One Sync app voor je iPad of iPhone.

Download de One Sync app voor je Android telefoon.

De One Sync app kunt u alleen downloaden op een iPad, iPhone of Android toestel.

Ga naar de Apple Store of Google Play en download 'm.

Geïnteresseerd in One Net Express?