Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

iCloud voor bedrijven

Wat iCloud voor uw business kan betekenen

iCloud van Apple is een online omgeving waarbinnen het mogelijk is om data op te slaan, te delen, en te back-uppen. Handig bijvoorbeeld voor het bewaren van vakantiefoto's. Maar wist u dat iCloud ook voor bedrijven een hoop nuttige mogelijkheden heeft?

 

Extra opslag in de cloud voor uw business

Het grootste voordeel van iCloud gebruiken voor uw business? Natuurlijk de extra opslagcapaciteit. Of u nu werkt via een Mac of een zakelijke iPhone, u slaat alles snel en veilig op in de iCloud Drive, met opslagruimte tot wel 2 terabyte (2000 GB)! Dat is grofweg 10 keer de opslagruimte van een gemiddelde computer. Ideaal voor bijvoorbeeld creatieve ondernemers die werken met grote video- of beeldbestanden. 

iCloud zakelijk gebruiken: wat heb je eraan? | Vodafone Business
iCloud zakelijk gebruiken: wat heb je eraan? | Vodafone Business

Bestanden delen en synchroniseren met iCloud

Nog een voordeel van iCloud voor bedrijven: bestanden delen met anderen is supersimpel. Geef collega's toestemming om uw bestanden te bekijken, downloaden en bewerken en u hoeft nooit meer enorme bijlages te mailen naar elkaar. Ook is het mogelijk om in gedeelde mappen te werken waar iedere collega zijn of haar bestanden in plaatst. Doordat iCloud steeds synchroniseert, zijn bestanden altijd up-to-date.

Veilige back-up op iCloud

Macbook kapot? iPhone kwijt? Of per ongeluk een belangrijk bestand verwijderd van uw apparaat? Wat er ook gebeurt, uw werk staat altijd veilig geback-upt in iCloud. Log gewoon in op iCloud, desnoods met een andere zakelijke iPhone, en u vindt alles weer terug. iCloud maakt namelijk automatisch een back-up elke keer dat uw Apple-apparaat met wifi verbonden is. 

iCloud zakelijk gebruiken: wat heb je eraan? | Vodafone Business

iCloud voor bedrijven met Windows-apparaten?

Werkt u al met zakelijke iPhones en Macbooks? Dan is het gebruik van iCloud voor het veilig opslaan van uw bedrijfsbestanden heel logisch. Maar gebruikt u Windows-apparatuur? Dan werken de diensten van Microsoft fijner.

Pro. Op topniveau.

Bestel iPhone 14 Pro met een zakelijk Red Pro abonnement

Ook een iPhone met zakelijk abonnement?

Dit zijn de populairste modellen