Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Uw iPhone met zakelijk abonnement

Bijvoorbeeld de nieuwe iPhone 15 Pro i.c.m. mobiel abonnement voor de zaak

iPhone met Zakelijk Abonnement | Vodafone Zakelijk

Haal alles uit uw business met een iPhone

Waarom veel ondernemers al jarenlang steeds weer een iPhone kopen als ze toe zijn aan een nieuwe zakelijke telefoon? Omdat iPhones niet teleurstellen op het vlak van gebruiksgemak, camerafuncties en design. En in combinatie met het juiste zakelijke mobiele abonnement, is zakendoen op een iPhone nog fijner. Een iPhone kopen met een zakelijk abonnement is eenvoudig. Kies eerst uw favoriete model iPhone, vervolgens het abonnement dat het beste bij uw bel- en surfgedrag past, en bestel met een paar klikken online. 

iPhone 14 en iPhone 14 Pro kopen met zakelijk abonnement

Ook een iPhone met zakelijk abonnement?

Dit zijn de populairste modellen
Laat uw telefoon thuis

Met OneNumber voor smartwatch

Koppel OneNumber aan uw bestaande zakelijke Vodafone Red Pro of Biz Basic abonnement en laat uw smartwatch gebruikmaken van dezelfde bel- en databundel.
OneNumber is dagelijks opzegbaar.

Waarom een iPhone als zakelijke telefoon?

Een stijlvol design, goede camera en snelle prestaties. Genoeg argumenten om een zakelijke iPhone te kopen. Twijfelt u of deze smartphone ook aan uw zakelijke behoeften voldoet? Hier vijf redenen om te kiezen voor Apple als zakelijke partner.

iPhone 15 serie

Als eerste de nieuwste apps

Zowel de Apple App Store als de Google Play Store is goed gevuld met apps. Toch heeft Apple hier een streepje voor: ontwikkelaars lanceren apps vaak als eerste op iOS. En soms zelfs alleen op dit platform. Met de iPhone gebruikt u de nieuwste apps dus meteen. En hier zitten ook een heleboel handige apps voor zakelijk gebruik tussen.

Houd bijvoorbeeld het overzicht in projecten met Trello of Asana, maak uw hoofd leeg en bewaar al uw notities en gedachten in Evernote of communiceer gemakkelijk met collega’s via Slack.

Onze top 3 voor zakelijke iOS apps
  • Routereg - € 5,99
    Hou precies uw kilometers bij. Switch tussen zakelijk, privé of woon-werkverkeer. Alle kilometerdeclaraties in 1 overzicht.

  • Asana - gratis
    De planningstool voor al uw zaken. Ontvang updates van collega’s, maak to-do-lijsten en organiseer al uw projecten.

  • iScanner - € 16,99
    Scan en archiveer alle bonnetjes en documenten in de cloud. Maak een foto en bewerk documenten op uw telefoon.

Eén plek voor al uw iPhone vragen

Barst in uw scherm, Apple ID vergeten of vragen over uw iPhone? U kunt altijd op één punt terecht, omdat zowel de software als de hardware in beheer van Apple is. Bel, chat of e-mail met het supportteam van Apple. Of maak een afspraak voor de Genius Bar bij de Apple Store in Amsterdam, Den Haag of Haarlem.

Integratie met andere Apple producten

Heeft u een iPad, Macbook of Apple Watch? Dat is een goede reden om een iPhone aan te schaffen voor zakelijk gebruik. Apple producten zijn gemaakt om met elkaar samen te werken.

Apple apparaten die samenwerken in een eco-systeem

Beginnen op de iPad en verderwerken op uw iPhone? Apple-apparaten werken samen in een eco-systeem.

Sinds de release van iOS 8 kunt u bellen met uw iPad, beginnen aan een e-mail op uw Mac en deze afmaken op uw iPhone of een foto die u net heeft gemaakt direct op uw laptop zetten. Wel zo handig.

Veiligheidsslot

Online veiligheid

Veiligheid. Waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt bij het uitzoeken van een nieuw toestel, wel belangrijk met alle data die we op onze smartphones bewaren. Stel u voor, u haalt een virus binnen en uw gegevens én die van de klant liggen op straat. Geen goede zaak als ondernemer.

"Apple zet sterk in op veiligheid met haar gesloten iOS-systeem"

Gelukkig zet Apple sterk in op veiligheid met haar gesloten iOS-systeem, strikte controle op de apps in de store en regelmatige updates. Maar hoe veilig het systeem ook is, neem zelf altijd stappen om uw smartphone beter te veiligen.Wist u al dat u Vodafone Secure Device Manager gratis bij een Red Pro abonnement krijgt?

Makkelijk in gebruik

Tijd is geld. Zonde om te verspillen aan een lastig besturingssysteem. Apple staat bekend om haar gebruiksvriendelijke telefoons. Of u nu kiest voor de 'eenvoudigere' iPhone SE, de alweer iets oudere maar nog steeds populaire iPhone 14, of de allernieuwste iPhone 15. De interface is intuïtief en elke gebuiker heeft de besturing binnen no-time onder de knie. Klein nadeel is dat u ook minder opties heeft om uw telefoon naar eigen smaak in te richten. Heeft u daar geen behoefte aan? Dan is de iPhone een prima keuze. Zoals Apple gebruikers zeggen: het werkt gewoon.

Beste zakelijke abonnement bij uw iPhone

Het maximale uit uw zakelijke iPhone halen? Dat doet u natuurlijk met een zakelijk Red Pro abonnement. Met alle Red Pro abonnementen belt en sms't u onbeperkt in de EU. Ideaal voor zakenreizen of vakanties. Ook onbeperkt data? Kies dan voor Red Pro Unlimited; de beste keuze als u onderweg bijvoorbeeld videovergaderingen voert, grote bestanden verstuurt of zich gewoon geen zorgen wilt maken over uw databundel. 

Zakelijke iPhone 15 Pro