iPhone 11

iPhone 11: alles voor de zaak

Laat de zaak sneller draaien, bestel de nieuwste iPhone nu!

iPhone 11 toestellen

Sneller, efficiënter en met de meeste camera's tot nu toe, dat zijn de beloftes die Apple maakt met de lancering van de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.
De 3 premium smartphones draaien op het vernieuwde iOS 13, de software upgrade die belooft apps sneller te laden. En met een geheugen vanaf 64 GB passen er nog meer apps, foto’s en video’s op.

Pro's gaan sneller in iOS 13

Alle vertrouwde apps die nog sneller werken. En een paar nieuwe. Met iOS 13 krijgt u hetzelfde stijlvolle design als dat u van Apple gewend bent met een aantal handige nieuwe functies.

Dark mode

Wat we al zagen op de nieuwste iPad en MacBooks, wel zo handig voor nachtbrakers.

Een heuse fotostudio

Bewerk uw foto’s en video’s als een pro met de nieuwste native software.

Persoonlijk beveiligd

Log in met verbeterde gezichtsherkenning, die vanuit meerdere hoeken werkt.

Kleinere apps, snellere laadtijd

Uw software neemt minder ruimte in, dus meer ruimte voor foto’s en video’s!

Notities en lijstjes

To-do’s, taken en boodschappenlijstjes. Alles georganiseerd via de productiviteitsapps.

DualSIM en eSIM

Nooit meer rondzeulen met twee telefoons, uw privé en zakelijke SIMs kunnen in één smartphone.

Hot chips en geheugensteuntjes

Intern verandert er ook een hoop. Met de nieuwe A13 bionic chips heeft de iPhone een nog snellere processor, 6x sneller in vergelijking met de iPhone Xr en iPhone Xs. Zo zijn de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max vergelijkbaar met een supercomputer op broekzakformaat. De chip is ook vele malen efficiënter waardoor er minder batterij wordt verbruikt. Wel zo handig voor wie veel onderweg is.

De draad kwijt en supercharged opladen

We zien steeds meer bureaus en andere meubels met ingebouwde wireless charging. Ook de nieuwe line-up profiteert hiervan. Weinig tijd om op te laden? Gebruik dan de snellader om binnen no time weer fully charged te zijn.

Pro Camera, Pro Photography, #slofie

Voor iedere (pro) fotograaf is de nieuwe iPhone 11-serie onmisbaar. Allen hebben een Wide Camera en Ultra Wide Camera aan de achterzijde. De iPhone 11 Pro en Pro Max hebben daarnaast een derde camera, een telelens. Filmen doet u in 4K kwaliteit. En ook ’s nachts maakt u nu scherpe, goed belichte foto’s. Ook de selfiecam is verbeterd voor geweldige foto’s (en #slofie’s) naar het thuisfront.

iPhone 11 camera

Bestel nu!

iPhone 12 en 12 Pro

Eindelijk: de iPhone 12 en iPhone 12 Pro zijn beschikbaar voor pre-order. En deze Apple pronkstukken hebben alles in huis om iedere Apple-fan te laten watertanden. Denk aan een nieuw, strak design, 5G-ondersteuning, supersnelle A14 Bionic chip, en de iPhone 12 Pro heeft zelfs een revolutionaire LiDAR scanner.

Kortom, alles wat zakendoen op een smartphone nét even fijner maakt.

smartphone

Toch geen ondernemer?

Bekijk de iPhone 11 in onze consumenten shop

Veelgestelde vragen

Met Wifi 6 maakt u gebruik van de maximale bandbreedte van uw Wifi. Dat betekent razendsnel bestanden downloaden, snel filmpjes laden en zonder haperingen videobellen. Ook wanneer u met veel collega’s tegelijk online bent.

Als vanzelf! Leg de telefoon op een draadloze oplader en hij zal vanzelf opladen.

Ja! Elke van de nieuwe iPhones in de line-up kan prima tegen een douchebeurt, een uitje op de boot, een kleine duik tot 2 meter of een ongelukje tijdens het afwassen, max 30 minuten.

5G is nog niet beschikbaar voor iPhone, maar Vodafone Business heeft wel de grootste wereldwijde 4G dekking. Daarmee surft u razendsnel.