Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

iPhone 11

iPhone 11: alles voor de zaak

Laat de zaak sneller draaien, bestel een iPhone 11

iPhone 11 toestellen

Snel, efficiënt en met camerakwaliteiten die fotograferen leuker en eenvoudiger maken dan ooit tevoren. Dat belooft Apple met de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.
Dankzij de A13 processor draaien ook de zwaarstse apps moeiteloos, soepel en snel op de iPhone 11. En met een geheugen vanaf 64 GB passen er nog meer apps, foto’s en video’s op.

Pro's gaan sneller in iOS 13

Alle vertrouwde apps die nog sneller werken. En een paar nieuwe. Met iOS 13 krijgt u hetzelfde stijlvolle design als dat u van Apple gewend bent met een aantal handige nieuwe functies.

Dark mode

Wat we al zagen op de nieuwste iPad en MacBooks, wel zo handig voor nachtbrakers.

Een heuse fotostudio

Bewerk uw foto’s en video’s als een pro met de nieuwste native software.

Persoonlijk beveiligd

Log in met verbeterde gezichtsherkenning, die vanuit meerdere hoeken werkt.

Kleinere apps, snellere laadtijd

Uw software neemt minder ruimte in, dus meer ruimte voor foto’s en video’s!

Notities en lijstjes

To-do’s, taken en boodschappenlijstjes. Alles georganiseerd via de productiviteitsapps.

DualSIM en eSIM

Nooit meer rondzeulen met twee telefoons, uw privé en zakelijke SIMs kunnen in één smartphone.

Hot chips en geheugensteuntjes

Intern verandert er ook een hoop. Met de nieuwe A13 bionic chips heeft de iPhone een nog snellere processor, 6x sneller in vergelijking met de iPhone Xr en iPhone Xs. Zo zijn de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max vergelijkbaar met een supercomputer op broekzakformaat. De chip is ook vele malen efficiënter waardoor er minder batterij wordt verbruikt. Wel zo handig voor wie veel onderweg is.

De draad kwijt en supercharged opladen

We zien steeds meer bureaus en andere meubels met ingebouwde wireless charging. Ook de nieuwe line-up profiteert hiervan. Weinig tijd om op te laden? Gebruik dan de snellader om binnen no time weer fully charged te zijn.

Pro Camera, Pro Photography, #slofie

Voor iedere (pro) fotograaf is de nieuwe iPhone 11-serie onmisbaar. Allen hebben een Wide Camera en Ultra Wide Camera aan de achterzijde. Dus een groot gebouw of een wijds landschap fotograferen? Klik en klaar! De iPhone 11 Pro en Pro Max hebben daarnaast een derde camera, een telelens. Filmen doet u in 4K kwaliteit. En ook ’s nachts maakt u nu scherpe, goed belichte foto’s. Ook de selfiecam is verbeterd voor geweldige foto’s (en #slofie’s) naar het thuisfront.

iPhone 11 camera
iPhone kleinere doos

Kleiner doosje, grote impact

Bestelt u een iPhone 11, dan maakt u een milieuvriendelijke keuze. De reden? In de doos vindt u alleen het toestel zelf, en een krachtige USB-C-naar-Lightning-kabel.

Het idee hierachter?

De meeste iPhone-fans hebben nog accessoires in huis van andere Apple-producten. Nieuwe oordopjes en een adapter verdwijnen daarom vaak ongebruikt in een la. Door het weglaten van deze overbodige accessoires, is de doos van de iPhone 11 veel kleiner. Zo is er ruimte voor veel meer iPhones per vracht, en is er dus minder vrachtverkeer nodig.

Het resultaat: een CO₂-besparing die gelijk staat aan een jaar lang 450.000 minder auto's op de weg. Een groot verschil, zonder extra moeite.

En toch nog accessoires nodig voor uw nieuwe iPhone 11? Bestel dan voordelig precies wat u nodig heeft in onze accessoireshop.

smartphone

Toch geen ondernemer?

Bekijk de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max in onze consumenten shop

Veelgestelde vragen

Als vanzelf! Leg de telefoon op een draadloze oplader en hij zal vanzelf opladen.

Ja! Elke van de nieuwe iPhones in de line-up kan prima tegen een douchebeurt, een uitje op de boot, een kleine duik tot 2 meter of een ongelukje tijdens het afwassen, voor maximaal 30 minuten.

5G is nog niet beschikbaar voor iPhone, maar Vodafone Business heeft wel de grootste wereldwijde 4G dekking. Daarmee surft u razendsnel.