Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Vodafone iPhone 14

iPhone 14-serie: beschikbaar bij Vodafone Zakelijk

Flitsende foto's voor de zaak, met iPhone 14

Fraaie foto's en video's zijn belangrijk voor ondernemers om online goed voor de dag te komen. Denk aan beeld voor op uw website en social media kanalen. Als kleine ondernemer bent u vaak in het nadeel op dit vlak. Aan professionele foto's en video's hangt namelijk een flink prijskaartje. Oplossing? De camerafuncties van de iPhone 14 gebruiken voor uw zakelijke beeldmateriaal. Wat hebben de camera's van de iPhone 14 serie in huis voor uw zaak?

Pro. Op topniveau.

Bestel iPhone 14 Pro met een zakelijk Red Pro abonnement

iPhone 14 Pro met 48 megapixel camera

Meer megapixels, meer details en meer kleur. Met de innovatieve 48 MP hoofdcamera van de iPhone 14 Pro en Pro Max en de geavanceerde quad‑pixel sensor maakt u foto's als een pro. Maar ook bewerken van uw foto's is nu makkelijker dan ooit. Met ProRAW hebben uw foto's een resolutie die wel vier keer hoger is, zodat u ook bij het croppen geen details verliest. Ideaal als u de beelden wilt gebruiken op uw website of social media.

 

Vlogs
Vlogs

Sublieme videokwaliteit in een smartphone: iPhone 14 doet het

Promovideo's voor uw website, of vlogs voor uw YouTube kanaal of voor Instagram; wat u ook filmt, de kwaliteit is ongekend. Met Filmmodus produceert u zelf beeldmateriaal van professionele kwaliteit, in 4K HDR met 24 bps. Wat dat voor u betekent? Filmen met kwaliteit die de standaard is in de filmindustrie. En ook Actiemodus is een geweldige nieuwe toevoeging om uw video's beter dan ooit te maken. Lopend of zelfs rennend filmen, of vanuit de auto op een hobbelige weg? Actiemodus zorgt voor strakke video's door automatische beeldstabilisatie, ook als u zelf in beweging bent.

 

Inzoomen op de details

Of u nu auto's verkoopt of babykleertjes; het uitgekiende camerasysteem van de iPhone 14 Pro en Pro Max beschikt over een 2x telelens-zoom, zodat u zelfs het kleinste detail groots in beeld brengt. Ook bij weinig licht. Ideaal voor productfoto's voor uw webshop, bijvoorbeeld. Zo spat het product van het scherm af en weet een klant wat voor moois hij koopt, zonder het product in het echt gezien te hebben.

iPhone 14 camera voor zakelijk gebruik | Vodafone Business

Ook zakendoen op een iPhone 14?

Kies hier uw favoriete model en combineer 'm met een zakelijk Red Pro abonnement.