Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Vodafone iPhone 14

iPhone 14-serie: beschikbaar bij Vodafone Zakelijk

Siri: uw persoonlijke zakelijke assistent

We zijn allemaal drukdrukdruk. Hoe fijn is het dan als iemand kleine dingen uit handen kan nemen zodat uw werkdag net even wat makkelijker is. Maak kennis met Siri op de iPhone 14, uw persoonlijke, spraakgestuurde assistent die áltijd luistert.

Pro. Op topniveau.

Bestel iPhone 14 Pro met een zakelijk Red Pro abonnement

Nooit meer iets vergeten dankzij Siri

Sommige werkdagen zijn vol, met als gevolg dat uw hoofd ook vol is. Iets vergeten is dan ook zo gebeurd. Siri op uw zakelijke iPhone 14 denkt graag mee. Vraag Siri bijvoorbeeld om u te herinneren even langs die collega te lopen zodra u op kantoor aankomt. Of om die belangrijke zakenpartner te feliciteren met haar verjaardag. Zo heeft u de focus op grotere zaken, zonder de kleine belangrijke dingen uit het oog te verliezen.

Vlogs
Vlogs

Veilig onderweg naar uw afspraken met Siri

Dankzij Siri op uw iPhone 14 rijdt u veiliger en rustiger. Helemaal als u Siri laat samenwerken met CarPlay van Apple. Laat Siri de snelste route naar uw klanten opzoeken, telefoneer, en laat uw zakenpartners weten wanneer u arriveert. En dit allemaal zonder ook maar een seconde uw handen van het stuur te halen. Zo komt u ontspannen aan op uw bestemming.

Siri ontzorgt, ook buiten kantoortijden

Siri van iPhone 14 is de assistent die nooit moe wordt van uw vragen en verzoekjes. Tijdens kantooruren, maar ook daarbuiten. Kookwekker zetten op 8 minuten? Siri regelt het. Weten waar u uw auto heeft geparkeerd? Siri onthoudt het voor u. Zin in een ontspannen muziekje na een drukke dag op de zaak? Siri is uw dj.

Vlogs

Siri en iOS 16

Een slimme assistent staat niet stil. En dus heeft Siri bij de introductie van iOS 16 een hoop bijgeleerd. Zo helpt Siri u hands-free uw call te beëindigen. Bent u op een onbekende locatie en wilt u snel wat info? Vragen staat vrij, en Siri helpt u maar al te graag. Datzelfde geldt als u meer informatie wilt over specifieke apps. Daarbij kan Siri vanaf iOS 16 u vaker dan voorheen offline helpen wanneer u geen internetconnectie heeft.

Ook zakendoen op een iPhone 14?

Kies hier uw favoriete model en combineer 'm met een zakelijk Red Pro abonnement.