Business Crew

Eén expert voor al uw vragen

Business Crew: één expert van begin tot oplossing

Heeft u geen bereik of komt u uw account niet in? Onze Business Crew lost het op. Van factuurvragen en netwerkproblemen tot advies over uw verbruik en bundel: uw persoonlijke Business Crew expert denkt met u mee en zorgt voor een oplossing die bij u past.

Check icon

Altijd een oplossing

Wat uw vraag of probleem ook is: de Business Crew zorgt snel voor een oplossing die bij uw persoonlijke situatie past.

24/7 contact icon

Al uw vragen: één expert

Uw persoonlijke expert helpt u van vraag tot oplossing en houdt u op de hoogte van de voortgang. Zo hoeft u uw vragen maar één keer te stellen.

headset icon

We staan voor u klaar

Onze Business Crew experts staan dagelijks voor u klaar via telefoon en chat, en zelfs 24/7 via messenger in de My Vodafone app.

Business Crew: ook voor persoonlijk advies

De Business Crew helpt u uw mobiele behoeften helder te krijgen. Wij denken met u mee, op zoek naar persoonlijke oplossingen die u tijd besparen en vooruit helpen. We helpen u niet alleen met uw contractoverdacht of het activeren van uw accounts. We doen meer: we adviseren u over de juiste bundelkeuze en leggen uit wat u moet doen om aan een vervangend toestel te komen. Wilt u binnen uw contract overstappen naar een andere bundel? Of heeft u ook Ziggo en heeft u hulp nodig met uw wifi? Ook dan staan we voor u klaar.

Uw persoonlijke Business Crew expert houdt u op de hoogte - van vraag tot oplossing. En ondertussen gaat u gewoon door met waar u goed in bent: ondernemen.

Kies voor een zakelijk 5G-abonnement

En maak gebruik van heel veel extra's. Naast de Business Crew bijvoorbeeld ook:

Business Crew: persoonlijk advies | Vodafone Zakelijk

Zakendoen zonder grenzen

Onbeperkt bellen en sms'en in de EU. Razendsnel 5G-internet met ijzersterke Europese dekking. Onderneem zonder grenzen met Vodafone Business.

Business Crew: persoonlijk advies | Vodafone Zakelijk

Vervangend toestel

Is uw telefoon kapot of gestolen? Gebruik dan onze Vervangend Toestel Service en ontvang een leentoestel waar en wanneer u het nodig heeft.

Business Crew: persoonlijk advies | Vodafone Zakelijk

Jamf Mobiele Beveiliging

Uw mobiele dataverbruik veilig en overzichtelijk maken: dat doet u met Jamf mobiele Beveiliging.