Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Business Partners

Voor onafhankelijk telecomadvies voor uw bedrijf met 50 tot 249 medewerkers kunt u bij een van onze Business Partners terecht.

Over onze Business Partners

Voor bedrijven met 50 tot 250 medewerkers die op zoek zijn naar onafhankelijk advies over telecomzaken. Vodafone heeft haar Business Partners geaccrediteerd op 3 verschillende Partner statussen op basis van portfolio en expertise. 

Specialised Resellers

U bent MKB-er en vraagt zich af welke mobiele of vaste telefonieproducten en -diensten het beste bij uw onderneming passen. Onze Specialised Resellers bij u in de buurt hebben een uitgebreid portfolio.

 

Solutions Partners

Als u expertise zoekt binnen een specifiek onderwerp, bijvoorbeeld mobiel of cloud dan bieden Solutions Partners uitkomst. Ze nemen u volledig mee – van advies tot verkoop.

 

Strategic Partners

Voor de meest complexe vraagstukken kunt u bij onze Strategic Partners terecht. Ze bieden alle producten en diensten aan en zijn gewend aan bedrijfskritische projecten. Deze Partners hebben een eigen, hoog gekwalificeerde service desk en een professioneel nazorgtraject.

Vind een Business Partner

Wijziging doorgeven?

Ben je een Vodafone Business Partner en verandert er iets aan het adres, de bedrijfsnaam of de contactgegevens van je bedrijf? Laat het ons weten en we passen het binnen 10 werkdagen aan in de 'Vind een Business Partner' tool.