Overslaan en ga naar inhoud

Fairphone 4

Duurzaam. Transparant. Eerlijk.

Bestel nu in combinatie met een zakelijk Red Pro abonnement

Bestel Fairphone 4 met abonnement | Vodafone Zakelijk

Hoge kwaliteit met duurzaamheid als kern

Vindt u het als ondernemer belangrijk om duurzame keuzes te maken voor uw zaak? Maak dan kennis met Fairphone. Het nieuwste model - de Fairphone 4 - heeft alles in huis wat u van een zakelijke smartphone mag verwachten. Denk aan 5G-ondersteuning, ondersteuning voor dual-sim en een indrukwekkend 48 MP camerasysteem. Allemaal samengebracht in de enige ethische smartphone op de markt.

  • 5G op Qualcomm Snapdragon 750G
  • 6,3 inch display met Pixelworks-technologie
  • 128 GB aan opslag
  • Android 11 en jarenlange ondersteuning

5 jaar garantie

Hoe langer u uw smartphone houdt, hoe duurzamer. Fairphone 4 zit qua prijs in het middensegment, maar gaat 2 tot 3 keer langer mee dan de gemiddelde smartphone; zo'n 5 jaar. Fairphone belooft daarnaast langdurige ondersteuning en software-updates en 5 jaar garantie voor elke Fairphone 4.

Betere werkomstandigheden voor fabrieksarbeiders

De arbeidsomstandigheden en salarissen in de telefoonindustrie zijn nog altijd niet optimaal. Maar Fairphone streeft met elke verkochte Fairphone 4 naar de uitrol van programma's voor een eerlijk loon. Zo draagt Fairphone bij aan nieuwe maatstaven in de industrie.

Eerlijk geproduceerde en gerecyclede materialen

Fairphone introduceert nog meer materialen die verantwoord ingekocht en conflictvrij zijn. Het is het enige merk dat Fairtrade Goud in zijn supply chain heeft doorgevoerd. En voor de batterij gebruikt Fairphone eerlijk kobalt en verantwoord lithium. Tot slot is de achterkant van de Fairphone 4 gemaakt van gerecycled plastic.

Makkelijk onderdelen vervangen

Scherm of batterij aan vervanging toe? De Fairphone 4 is zo gemaakt dat alle onderdelen makkelijk zelf te vervangen zijn. Zo heeft u genoeg aan een schroevendraaier om het scherm te vervangen. Schroefjes losdraaien, oude scherm eruit, nieuwe scherm erin, en schroefjes weer vastdraaien. Fairphone biedt veel verschillende reserveonderdelen en accessoires aan, en garandeert daarbij ook dat ze komende jaren beschikbaar zijn.

Fairphone 4 modulair

Picture perfect camera

Met Fairphone 4 gaat u voor beeldkwaliteit in elke frame. Met de 48 MP hoofdcamera en groothoeklens brengt u alles perfect in beeld. De razendsnelle autofocus zorgt voor ongekende scherpte, en met de geavanceerde beeldstabilisatie zijn ook uw video's van topkwaliteit. En selfies? Met de 25 MP selfiecamera zorgt ervoor dat u zo voordelig mogelijk op de foto staat.

Draag uw groene profiel uit met Fairphone

Grote en kleine ondernemingen worden tegenwoordig geprikkeld om te verduurzamen. Vanzelfsprekend is het om het groene profiel van uw onderneming uit te dragen via de website en social media, om zo de kans op new business te vergroten. Maar een Fairphone in de op zak is natuurlijk een perfect visitekaartje van uw duurzaamheidsambities naar uw klanten en stakeholders.

Hoe u met technologie uw bedrijf ‘groener’ maakt: 4 tips