Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

DB+: Uw Vodafone Business Partner

DB+ helpt u graag verder

DB+ zit vol op service. En dat doen we vanuit een sterk samenhorigheidsgevoel: een klant is niet zomaar een klant. Net zomin als dat DB+ zomaar een bedrijf is. Natuurlijk, we bieden geïntegreerde telecom en IT-oplossingen op maat. En we nemen je net zo makkelijk alles uit handen als dat we enkel een basisoplossing leveren.

Maar waar we echt in uitblinken is onze werkwijze. Hierin lopen we namelijk echt op de troepen vooruit. Aandacht is hier het toverwoord. Aandacht is mooi, aandacht is schaars. Vandaar dat we onze volle aandacht schenken aan bedrijven en mensen met wie we een klik hebben.

Ook al leven we in een digitale wereld, goed persoonlijk contact is nog steeds superbelangrijk. Want hoe goed je bedrijfsplan ook is, het zijn de mensen die de organisatie succesvol maken.

Vodafone Business Partner DB+

Gregor Last, Manager Business Partner Sales, VodafoneZiggo

"Wij werken samen met DB+ omdat zij in staat is de klantwens te vertalen naar oplossingen die van waarde zijn nu en in de toekomst. Daarbij is DB+ uitstekend in staat om de klant te begeleiden en ondersteunen, waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Dit is de kern van de samenwerking van DB+ en VodafoneZiggo."

Expertisegebieden

Vodafone Business Partner DB+

One Mobile

One Mobile is de mobiele telefonie oplossing van Vodafone voor ondernemers in het MKB. Deze flexibele dienst biedt voor iedere medewerker een passend abonnement op basis van zijn/haar behoeften.

Vodafone Business Partner DB+

Flex Mobile

Vodafone Flex Mobile is de mobiele telefonie
oplossing voor het MKB. Schaalbaar, één einddatum en één groot groepstegoed.

Vodafone Business Partner DB+

One Fixed

Vodafone One Fixed is een veilige, schaalbare oplossing voor de ontsluiting van je bestaande bedrijfstelefooncentrale naar het openbare telefoonnetwerk. Geschikt voor zowel traditionele als IP bedrijfstelefooncentrales.

Vodafone Business Partner DB+

One Net

Vodafone One Net Enterprise combineert vaste telefonie, mobiele telefonie en data in één geavanceerde clouddienst. One Net kan naadloos meegroeien of krimpen met je
organisatie waarbij je per medewerker kunt kiezen voor een passend profiel.

Vodafone Business Partner DB+

Flex

Vodafone Flex is gebaseerd op SD-WAN technologie en kan op ieder netwerk worden aangesloten. Dus ook op de verbinding van een andere provider. De belofte? Binnen 24 uur ben je online.

Vodafone Business Partner DB+

Calling in Office 365

Samenwerken en bellen via één tool: Microsoft Teams. Dat kan met Vodafone Calling in 365. De voordelen? Geen hard- of software meer nodig op locatie, centraal beheer van Microsoft Teams gebruikers en gemakkelijker beheer.

Neem contact met mij op

4com

DB+

Naaldwijkseweg 100
2291 PA Wateringen

info@dbplus.nl

  • Telefoon: 0174-316060
  • Website: www.dbplus.nl