Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Future Ready met Vodafone Business

RSE helpt u graag verder

Uw partner in telefonie en ICT in Noord-Nederland

Communicatie in woorden en cijfers, beelden en geluiden. Informatie en data delen, vergaren en organiseren. Het is onmisbaar binnen elke organisatie. Hoe u dat ook doet, welke mobiele en vaste apparaten u daarvoor ook gebruikt, wij zorgen ervoor dat het werkt: veilig, betrouwbaar en snel. En dat doen wij al sinds 1989 voor vele vaste klanten.

RSE
RSE Strategic Business Partner

Smart way of working?

Onze oplossingen

RSE helpt u verder

Download

Flexibele verbinding

Wat voor bedrijf of organisatie u ook runt: klanten, relaties en collega’s moeten u kunnen bereiken. Bereikbaarheid  en toegang tot het internet zijn van levensbelang. Daarom moeten uw bedrijfstelefonie en internetverbinding altijd optimaal werken.

Bij RSE kiest u voor stabiele en betrouwbare netwerken, platformen, centrales , toestellen en IT apparatuur. Uw flexibele verbinding is essentieel voor betrouwbare telefonie, mobiel en vast, desgewenst in één omgeving met dezelfde nummers en vlekkeloze doorschakel- en bereikbaarheidsmogelijkheden.

Connectiviteit

Zakelijke telefonie

Wat is voor u de beste oplossing in mobiele telefonie? Als onafhankelijk adviseur werken wij samen met verschillende aanbieders. Zo zijn wij trots partner van Vodafone en KPN. Dankzij onze onafhankelijkheid kunnen wij u altijd adviseren over de beste oplossing in zakelijk mobiel bellen voor uw organisatie.

Dat begint met een gedegen analyse van uw mobiele telefonie. Voor een oplossing op maat beoordelen daarbij onder meer uw gebruik, het bereik in uw regio en het mobiel internet- en belgedrag binnen uw organisatie.

Deal

Effectief samenwerken

Werken wordt steeds minder tijd- en plaatsgebonden. Thuiswerken, online vergaderen, buitendienstmedewerkers die onderweg hun registraties en administratie bijhouden, het kan tegenwoordig allemaal dankzij slimme en effectieve digitale oplossingen zoals RSE Moderne Werkplek, Microsoft 365 , Microsoft Teams en cloud telefonie.

Met één online bedrijfsnetwerk voor IT, vaste en mobiele telefonie en diverse tools kan iedereen binnen uw bedrijf overal optimaal samenwerken en communiceren met collega’s, klanten, relaties en leveranciers.

Neem contact met mij op

RSE Strategic Business Partner

RSE Telecom & ICT