Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

5G maakt dromen waar

Ontdek de mogelijkheden

5G is de revolutie die iedereen verbindt, waar en
wanneer dan ook.

De kwantumverschuiving die 5G heet

Het wereldwijde 5G-netwerk heeft meer snelheid en verbindt alles en iedereen. Fabrieken worden productiever. Netwerken toegankelijker. Bedrijven winstgevender. Klantbeleving beter. Steden slimmer. Transport veiliger. Daarom durven we 5G gerust een kwantumverschuiving in connectiviteit te noemen.

Veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbaar

Een netwerk waar u op kunt bouwen, betrouwbaar én veilig.

Netwerkslicing

Netwerksplitsing mogelijk

Een stabiele verbinding, waar en wanneer dan ook.

Dataverwerking

Enorme dataverwerking

Optimale dataverwerking voor elk type bedrijf.

Connectiviteit

Ononderbroken connectiviteit

Met latency van een milliseconde bent u altijd in verbinding.

Een schonere scheepvaart dankzij 5G

Bram van den Boom (35), oprichter van TechBinder, won met zijn Smart Vessel Optimiser de juryprijs tijdens de 5G Hub Innovation Challenge. De schoonheid van zijn vondst is dat Smart Vessel Optimiser erin slaagt het brandstofverbruik en CO2-emissies in de scheepvaart flink omlaag te brengen. 

Het probleem

De scheepvaart is steeds meer bezig met verduurzaming, maar in de praktijk blijven ze (nu nog) achter. Het is een internationale business en daardoor moeilijker te controleren als het gaat om regelgeving rondom uitstoot. Daar zit overigens verandering in want er komen strengere eisen en richtlijnen. Een CO2-taks bijvoorbeeld. Momenteel is er nagenoeg geen beeld van het brandstofverbruik van een schip. De inzichten die onze tool biedt, helpen om verandering te brengen in het brandstofverbruik en het bewustzijn daarvan. Zo kan een schipper met onze tool tot wel 25 procent op emissies besparen.

Techbinder 5G

De oplossing

De inzichten die de Smart Vessel Optimiser biedt, helpen om verandering te brengen in het brandstofverbruik en het bewustzijn daarvan. Zo kan een schipper met deze tool tot wel 25 procent op emissies besparen. In en rondom drukke gebieden zoals in havens, sluizen en aanlegsteigers is enorme behoefte aan snelle, accurate en betrouwbare data. Havenplanners willen bijvoorbeeld kunnen monitoren hoe het zit met brandstof, veiligheid en vaarroutes. Voor al die data heb je behoorlijk wat bandbreedte nodig en dan is 5G cruciaal.

e-book 5G

Ontdek 5G van Vodafone

Waarom wachten tot morgen als vandaag al zoveel kansen biedt?

 Snellere netwerken
 Nieuwe bedrijfstoepassingen
 Ongekende toekomstmogelijkheden

5G Hub maakt nieuwe technologie concreet

In de 5G Hub worden innovatieve toepassingen van nieuwe technologieën ontwikkeld en getest. VodafoneZiggo heeft dit innovatiecentrum samen met strategische partners opgezet om organisaties stapsgewijs te ondersteunen bij het innoveren met behulp van technologie.

U bengt van harte welkom om nieuwe technologie zélf in de 5G Hub te komen ervaren en testen en geïnspireerd te raken door innovaties om betere bedrijfsresultaten te behalen en impact te maken. Together we can.

5G in de praktijk gebracht

5G maakt diagnostisch onderzoek op afstand mogelijk, nog vóórdat een patiënt bij het ziekenhuis aankomt. Dit helpt patiënten sneller en gerichter te behandelen en hulpverlening te prioriteren.

5G kan drukke stadscentra helpen ontlasten. Want stelt u zich eens voor dat u bij het binnen rijden van een stadscentrum realtime op de hoogte wordt gebracht van waar die ene vrij parkeerplaats zich bevindt?

Het 5G mobiel privénetwerk (MPN) van Vodafone verbetert de snelheid, precisie, efficiëntie en veiligheid van de productieprocessen. Vertraging is nagenoeg verleden tijd.

Hoe kunnen we u helpen?

Direct advies

Gratis adviesgesprek

Maak een video- of belafspraak op een moment dat u uitkomt

Boek een co-creatieworkshop

Ontdek in ons Experience Centre welke kansen er liggen in digitalisering.

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte

Blijf op de hoogte van trends & nieuws in digitale technologie.