Haal meer uit uw business met een iPhone
Lees over de laatste nieuwtjes en specificaties, krijg tips en tricks voor het gebruik van iOS.
Waarom een iPhone als zakelijke telefoon?
Een stijlvol design, goede camera en snelle prestaties. Genoeg argumenten om een iPhone aan te schaffen. Twijfelt u of deze smartphone ook aan uw zakelijke behoeften voldoet? Hier vijf redenen om te kiezen voor Apple als zakelijke partner.
Als eerste de nieuwste apps
Zowel de Apple App Store als de Google Play Store is goed gevuld met apps. Toch heeft Apple hier een streepje voor: ontwikkelaars lanceren apps vaak als eerste op iOS. En soms zelfs alleen op dit platform. Met de iPhone gebruikt u de nieuwste apps dus meteen. En hier zitten ook een heleboel handige apps voor zakelijk gebruik tussen.
Houd bijvoorbeeld het overzicht in projecten met Trello of Asana, maak uw hoofd leeg en bewaar al uw notities en gedachten in Evernote of communiceer gemakkelijk met collega’s via Slack.
Onze top 3 voor zakelijke iOS apps
  • Routereg - € 9,99
  • Hou precies uw kilometers bij. Switch tussen zakelijk, privé of woon-werkverkeer. Alle kilometerdeclaraties in 1 overzicht.
  • Asana - gratis
  • De planningstool voor al uw zaken. Ontvang updates van collega’s, maak to-do-lijsten en organiseer al uw projecten.
  • iScanner - € 16,99
  • Scan en archiveer alle bonnetjes en documenten in de cloud. Maak een foto en bewerk documenten op uw telefoon.
Eén plek voor al uw vragen
Barst in uw scherm, Apple ID vergeten of vragen over uw iPhone? U kunt altijd op één punt terecht, omdat zowel de software als de hardware in beheer van Apple is. Bel, chat of e-mail met het supportteam van Apple. Of maak een afspraak voor de Genius Bar bij de Apple Store in Amsterdam, Den Haag of Haarlem.
Integratie met andere Apple producten
Heeft u een iPad, Macbook of Apple Watch? Dat is een goede reden om een iPhone aan te schaffen voor zakelijk gebruik. Apple producten zijn gemaakt om met elkaar samen te werken.
Beginnen op de iPad en verderwerken op uw iPhone? Apple-apparaten werken samen in een eco-systeem.
Sinds de release van iOS 8 kunt u bellen met uw iPad, beginnen aan een e-mail op uw Mac en deze afmaken op uw iPhone of een foto die u net heeft gemaakt direct op uw laptop zetten. Wel zo handig.
Online veiligheid
Veiligheid. Waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt bij het uitzoeken van een nieuw toestel, wel belangrijk met alle data die we op onze smartphones bewaren. Stel u voor, u haalt een virus binnen en uw gegevens én die van de klant liggen op straat. Geen goede zaak als ondernemer.
Apple zet sterk in op veiligheid met haar gesloten iOS-systeem
Gelukkig zet Apple sterk in op veiligheid met haar gesloten iOS-systeem, strikte controle op de apps in de store en regelmatige updates. Maar hoe veilig het systeem ook is, neem zelf altijd stappen om uw smartphone beter te veiligen.
Wist u al dat u Vodafone Secure Device Manager gratis bij een Red Pro abonnement krijgt?
Eenvoudig in gebruik
Tijd is geld. Zonde om te verspillen aan een lastig besturingssysteem. Apple staat bekend om haar gebruiksvriendelijke telefoons. De interface is intuïtief en elke gebuiker heeft de besturing binnen no-time onder de knie.
Het nadeel is dat u ook minder opties heeft om uw telefoon naar eigen smaak in te richten. Heeft u daar geen behoefte aan? Dan is de iPhone een prima keuze. Zoals Apple gebruikers zeggen: het werkt gewoon.
Loading iPhone selector...