Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Mobiel internet: Sim Only

Zorgeloos mailen, surfen en streamen op laptop en tablet

Zakelijk mobiel Internet voor laptop en tablet

In de trein, tijdens een congres of in uw favoriete koffiebar: met een zakelijk Mobiel Internet abonnement bent u overal online, wanneer u dat wilt. Kies de simkaart die bij u past en mail, surf en stream ongestoord én veilig op uw laptop, notebook of tablet - via ons supersnelle 4G-netwerk.

Deze prijzen en aantal GB’s gelden bij een 2-jarig abonnement afgesloten op of na 1 februari 2021

Mobiel Internet abonnement verlengen?

Bel of chat met ons! We kijk dan samen of u goed zit met uw huidige abonnement, of dat het voordeliger kan.

Daarom kiest u voor Mobiel Zakelijk Internet

Beveiligde verbinding

Openbare wifi vindt u bijna overal, maar dat is niet de veiligste weg voor zakelijke transacties of het delen van privacygevoelige bedrijfsdata. Een simkaart is beveiligd met een wachtwoord.

Voordelige databundel

Natuurlijk kunt u ook een wifi-hotspot maken van uw mobiel, maar dan bent u razendsnel door uw databundel heen en uw batterij is snel leeg. Werkt u veel onderweg, dan is een simkaart met data-abonnement voordeliger.

Geldig binnen de hele EU

Nu u binnen de EU geen roamingkosten meer betaalt, is uw simkaart met mobiel data-abonnement ook goed te gebruiken op een congres in Genève of uw hotelkamer in Lissabon.

Veelgestelde vragen

Heeft uw tablet of laptop een insteekkaart of gleufje waar een simkaart inpast? Dan maakt u eenvoudig gebruik van het ingebouwde 4G-modem in uw apparaat. Zo niet, dan heeft u een mifi router of USB-router nodig die minimaal 4G ondersteunt.

Uw verbruik checkt u in My Vodafone. U krijgt ook een bericht van ons als u 80% van uw bundel hebt verbruikt en als uw bundel op is.

Uw tegoed is 1 maand geldig en u krijgt een berichtje van Vodafone als u 80% van uw bundel hebt verbruikt. Is uw bundel op, dan betaalt u € 0,083 per MB in NL/EU. Uw verbuik checkt u via My Vodafone.

Neem dan contact met ons op! We bekijken dan samen of u goed zit met uw huidige abonnement, of dat het voordeliger kan.

We werken er hard aan om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Tot die tijd helpen we u graag telefonisch of via de chat.