Overslaan en ga naar inhoud

Een vast, zakelijk nummer op uw mobiel

De gemakken van zakelijke telefonie zónder vast toestel. Bestel vast op mobiel eenvoudig bij onze partner Rinkel.

Als ondernemer wilt u altijd bereikbaar zijn. Met een vast nummer, ook op uw mobiele telefoon, waar u ook werkt. Vast op mobiel is een dienst die het mogelijk maakt een vast nummer aan een mobiele telefoon te koppelen. Op deze manier kunt u uw klanten doorverwijzen naar een vast nummer zonder een vast telefonieabonnement of doorschakelen.

De voordelen van vast op mobiel

Vast nummer op website

Een vast nummer op uw website, zoals een regionaal nummer of een landelijk 088 of 085-nummer, biedt een professionele uitstraling.

Virtuele telefooncentrale

Profiteer van alle gemakken en functies van zakelijke telefonie, zónder de aansluiting voor een vast toestel.

Werk en privé gescheiden

Voor ondernemers is werk en privé scheiden een uitdaging. Met Rinkel creëert u balans zónder verlies van zakelijke kansen.

Bestel vandaag nog eenvoudig online via onze partner Rinkel.

Logo Rinkel

Veelgestelde vragen over vast op mobiel

Als u een vast nummer wilt koppelen aan een 06-nummer moet u bij ons een actief 06-nummer hebben. Heeft u dit nog niet, sluit dan eerst een Red Pro of een Biz Basic abonnement bij ons af.

Als klant van Vodafone ontvangt u de eerste 2 maanden 50% korting op alle abonnementen van Rinkel. De korting wordt automatisch verrekend in het bestelproces op de website van Rinkel. Deze actie is niet van toepassing op bestaande klanten van Rinkel.

Als u voor een maandabonnement kiest, kunt u dit elke maand aanpassen of eventueel opzeggen. Jaarabonnementen kunt u tussendoor alleen upgraden.

De telefonie loopt bij Rinkel over het mobiele netwerk, waarover we de oproepen naar je vaste nummer doorschakelen naar één of meerdere mobiele telefoon(s). Je kunt met Rinkel dan ook geen vast toestel gebruiken. De verbinding loopt dus niet via internet (VoiP).

De meest gebruikte instellingen zijn: de mogelijkheid om openingstijden in te stellen, een welkomstbericht af te laten spelen, een wachtrij in te stellen, de beller door te verbinden met een collega, of een zakelijke voicemail achter te laten.

Ja, u kunt Whatsapp Business activeren met uw Rinkelnummer. Op de website van Rinkel staan aanwijzingen hoe u dit instelt op een vast
nummer.