Zakelijk mobiel

Van de nieuwste toestellen tot aantrekkelijke Sim Only abonnementen. Voor elke ondernemer wat wils.
Zakelijk mobiel bellen | Vodafone Zakelijk

Bij ons regelt u snel en makkelijk al uw mobiele zaken. Koop de nieuwste telefoons voordelig met een zakelijk abonnement. Of ga voor een Sim Only of Mobiel Internet abonnement. Twijfelt u over de beste oplossing voor uw bedrijf? Wij geven u graag advies.

Zakelijke mobiele telefoons

Telefoon met zakelijk mobiel abonnement

Op zoek naar een nieuwe telefoon voor uzelf of uw medewerkers? Of u nu de nieuwste iPhone 13 of een eenvoudiger model op uw verlanglijstje heeft staan, we hebben ze allemaal in huis. Kies uw favoriet en combineer 'm met een passend Red Pro abonnement.

Zakelijk Sim Only abonnement met 5G

Zakelijke Sim Only abonnementen

Doet uw werktelefoon het nog prima? Ga dan voor Sim Only. Een Sim Only is een abonnement waarbij geen nieuw toestel zit, maar wel een nieuwe simkaart. En of u nu alleen af en toe een belletje pleegt of juist continu werkt via uw smartphone, we hebben voor iedere ondernemer een passende Sim Only.

Mobiel internet op tablet en laptop

Overal mobiel werken op uw laptop of tablet? Ga voor een Mobiel Internet abonnement. U ontvangt een simkaart voor in uw tablet of laptop, zodat u ook doorwerkt op plekken waar even geen wifi is. 

Zakelijk mobiel bellen | Vodafone Zakelijk
Zakelijk mobiel bellen | Vodafone Zakelijk

Combineer vaste en mobiele telefonie in de cloud

Met One Net combineert u vaste en mobiele telefonie. U maakt gebruik van een telefooncentrale in de cloud en schakelt zonder problemen tussen vast en mobiel. Hoe groot uw bedrijf ook is, u kunt altijd gebruikmaken van deze functionaliteiten. Voor bedrijven met een grote of complexe bedrijfsstructuur zijn er bovendien een aantal aanvullende opties beschikbaar. 

Extra opties voor zakelijk mobiel

Haal meer uit uw abonnement met Vodafone Extra's. Sluit bijvoorbeeld een voordeelbundel aan waarmee u voordelig telefoneert en internet in het buitenland. Of verzeker uw werktelefoon tegen diefstal en schade. 

Zakelijk mobiel bellen | Vodafone Zakelijk

Daarom kiest u Vodafone Business

Zakelijk mobiel bellen | Vodafone Zakelijk

5G op ons krachtige GigaNet

Uitstekend Europees netwerk

Gratis Microsoft 365