Kies voor stabiel internet op kantoor

Met Vodafone Business Internet

Stabiel Internet. Premium Service.

Iedere onderneming vaart wel bij stabiliteit. En internet hoort daar zeker bij. Daarom introduceert Vodafone Business Internet. Een snelle, zeer stabiele zakelijke internetverbinding met premium service. 

studenten icon

 De basis

  • Snelheden tot 1000 Mbit/s
  • Dynamisch of vast IP-adres
studenten icon

 Extra producten

  • Professionele wifi
  • Mobile Back-up
studenten icon

 Flexibel

  • Binnen no-time een nieuwe vestiging online
  • Makkelijk uit te breiden met telefonie
  • Op- of afschalen? Geen probleem
studenten icon

 Premium service

  • Gratis professionele installatie
  • Een vast contactpersoon
  • Toegang tot portals met beveiligings- en cloudsoftware

De voordelen van Business Internet

Vodafone Business Internet is voor ondernemers die willen groeien. Ondernemers die klaar zijn voor de digitale transformatie. Een tweede vestiging openen? Die heeft u in no-time online. Uw clouddiensten en VPN-verbinding zijn veilig aangesloten op uw netwerk. Business Internet is bovendien zeer makkelijk te combineren met onze vaste en mobiele telefonieoplossingen. En dat alles met de beste service. 

Aanvullende opties

Maak uw verbinding compleet
professionele-wifi
Professionele wifi

Professionele wifi is vakkundig geïnstalleerde wifi, waarbij de speciale apparatuur op maat wordt aangeleverd voor uw kantoor. Met actief beheer en een apart gastennetwerk heeft u overal in de zaak perfecte wifi.

mobile back-up
Mobile back-up

Met de Mobile Back-up bent u nooit meer offline. Mocht er onverhoopt een storing zijn, dan wordt de verbinding automatisch overgenomen. Zo kan uw onderneming gewoon blijven draaien terwijl de storing wordt opgelost.

Vrijblijvend met ons in gesprek?

Eens praten over uw uitdagingen en mogelijkheden om samen oplossingen te ontwikkelen? Laat uw gegevens achter en we zullen contact met u opnemen.

Ontdek Business Internet voor het MKB

Slimme oplossingen

Business Mobile samenstellen
Business Mobile

Meerdere abonnementen nodig? Met Business Mobile houdt men het overzicht. Met één factuur voor alle abonnementen. En met het delen van data onderling heeft iedereen genoeg data zonder onverwachte kosten. Of kies voor Onbeperkt: dan is uw data ook echt onbeperkt.

Veilig hybride werken
Veilig en hybride werken

Voorkom schade door cyberaanvallen als phishing, datalekken of andere security incidenten met Vodafone beveiliging voor een sterk beveiligde digitale werkomgeving. Ook om veilig thuis en onderweg te kunnen werken.
 

One Net
One Net: Telefonie in de cloud

One Net is meer dan een VOIP platform. Met One Net heeft u de telefooncentrale van nu: vanuit de cloud en geschikt voor alle telefoons. Vaste toestellen of mobiele devices, u kiest. En u leidt de verbindingen eenvoudig naar de juiste persoon, op het juiste moment én… vanaf het juiste nummer.

Business Internet maakt gebruik van professionele apparatuur en heeft een beschikbaarheid van 99,8%. Daarnaast biedt Business Internet de mogelijkheid om te combineren met de andere diensten van Vodafone Business.

Nee, Vodafone Business Internet werkt over kabel. Dat betekent dat er geen glasvezelkabel hoeft te worden aangelegd naar uw bedrijfspand.

Nee. Maar het is wel mogelijk om heel makkelijk de professionele wifi bij te bestellen. Dit heeft als voordeel dat u ook gebruik kunt maken van uw eigen bestaande wifi-apparatuur als u dat wenst.

Als u gebruikt van apparatuur zoals kassa’s, beveiligingscamera’s, servers of een VPN-verbinding zou het kunnen zijn dat deze apparatuur een vast IP adres nodig hebben. Onze installateurs kunnen u hier mee helpen.

Daarom kiest u Vodafone Business

5G

5G op ons krachtige GigaNet

Uitstekend Europees netwerk

Uitstekend Europees netwerk

Business Crew

Business Crew voor de beste zakelijke service