Overslaan en ga naar inhoud

Wie kan samenwerken, kan bergen verzetten

Vodafone Business werkt samen met Business Partners.
Together we can.

Samen bereiken we een heleboel meer. Daarom werken we bij Vodafone samen met verschillende Business en Alliance Partners die bedrijven met 50 tot 250 medewerkers verder helpen met hun telecomoplossingen.

Business Partners

Ik wil onafhankelijk telecomadvies voor mijn bedrijf, met 50 tot 250 medewerkers.

Lees meer

Alliance Partners

Ik zoek een aanvullende dienst voor een volledige telecomoplossing.

Lees meer

Over onze Business Partners

Voor bedrijven met 50 tot 250 medewerkers die op zoek zijn naar onafhankelijk advies over telecomzaken. Vodafone heeft haar Business Partners geaccrediteerd op 3 verschillende Partner statussen op basis van portfolio en expertise. Kies een passende partner voor u.

Specialised Resellers

U bent MKB-er en vraagt zich af welke mobiele of vaste telefonieproducten en -diensten het beste bij uw onderneming passen. Onze Specialised Resellers bij u in de buurt hebben een uitgebreid portfolio.


Solutions Partners

Als u expertise zoekt binnen een specifiek onderwerp, bijvoorbeeld mobiel of cloud dan bieden Solutions Partners uitkomst. Ze nemen u volledig mee – van advies tot verkoop.


Strategic Partners

Onze Strategic Partners kunnen de meest complexe vraagstukken aan. Ze bieden alle producten en diensten, en zijn gewend aan bedrijf kritische projecten. Deze Partners hebben een eigen, hoog gekwalificeerde service desk en een professioneel nazorgtraject.

Over onze Alliance Partners

Oplossingen die aanvullend zijn op onze diensten, vindt u bij onze Alliance Partners. Een samenwerking met geaccrediteerde partners, zodat wij een volledig geïntegreerde en beheerde ICT-oplossingen aan kunnen bieden met een partij in uw regio. 

Managed Telefonie

U wilt af van het beheer van uw telefooncentrale, of overweegt uw TDM-telefooncentrale te vervangen voor een Unified Communications platform. Met Managed Telefonie verzekert u zich van een volledig beheerd telefonienetwerk dat vast en mobiel combineert.

Managed Werkplek

Steeds meer bedrijven kiezen er voor om hun werkplekken onder te brengen in de cloud en hun medewerkers altijd en overal toegang te geven tot hun bedrijfsapplicaties. Vodafone werkt op dit gebied samen met een tweetal partners, te weten SLTN Interacces (met de ideale werkplek propositie) en Valid (met de fleXpace propositie).

Kritische Communicatie

Daar waar communicatienetwerken het zenuwstelsel zijn van een bedrijfsactiviteit en snel en effectief communiceren belangrijk zijn, biedt Vodafone samen met Ascom een geïntegreerde telefonie oplossing met een intelligente integratie van geavanceerde alarm-, berichtenfuncties en systeembeheer in één krachtig pakket.

Voor kleinere of grotere bedrijven

studenten icon

Minder dan 30 medewerkers?

studenten icon

Meer dan 150 medewerkers?

Hoe kunnen we u helpen?

Direct advies

Gratis adviesgesprek

Maak een video- of belafspraak op een moment dat u uitkomt

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte

Blijf op de hoogte van trends & nieuws in digitale technologie.