Overslaan en ga naar inhoud

Prepaid telefoon

Bekijk onze tips

Maak jij gebruik van een prepaid simkaart en ben je op zoek naar een nieuwe telefoon? Lees dan snel verder! In dit artikel vertellen we je namelijk alles over prepaid en hoe je hier een passende telefoon bij uitkiest.

Met prepaid ga je nooit over je bundel

Bel, sms en internet jij met behulp van prepaid? Dan kun je nooit over je bundel heen gaan. Bij prepaid koop je namelijk vooraf een bepaalde hoeveelheid beltegoed en gaan alle belminuten, sms'jes en MB’s vervolgens van dit tegoed af. Je bepaalt helemaal zelf of en wanneer je jouw beltegoed opwaardeert.

Prepaid is vooral handig voor mensen die zelf maar sporadisch bellen en sms’en en die bijna overal waar ze zijn, gebruik kunnen maken van wifi. Dankzij een prepaid simkaart ben je namelijk overal bereikbaar, zonder dat je er een abonnement voor nodig hebt. Gebruikers van een prepaid telefoon zijn vaak kostenbewust en kiezen hun nieuwe toestel daarom uit op basis van de prijs-kwaliteitverhouding.

Maximale vrijheid dankzij een prepaid toestel

Een prepaid toestel koop je los en betaal je in één keer, terwijl je bij een toestel in combinatie met een telefoonabonnement het toestel vaak afbetaalt door middel van een maandelijks bedrag. Ben jij iemand die de vaste lasten graag zo laag mogelijk houdt? Dan geven we je graag wat tips voor het uitkiezen van een geschikte prepaid telefoon. In de tabel hieronder vind je onze keuzes als het om toestellen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gaat.

Op zoek naar een prepaid telefoon? Onze aanbevelingen!

De onderstaande telefoons uit ons aanbod zijn op dit moment erg populair als prepaid telefoons. Het zijn stuk voor stuk recente toestellen die voorzien zijn van de laatste functionaliteiten én die je kunt oppikken zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen.

Model Release Adviesprijs
iPhone SE 2022 18 maart 2022 vanaf € 556,-
Samsung A34 25 maart 2023 vanaf € 389,-
OPPO A78 18 januari 2023 vanaf € 295,-