Overslaan en ga naar inhoud
The Travel Edition

Deel je vakantiegevoel met Red Together

Geen goede wifiverbinding op vakantie? Met Red Together heb je genoeg data om samen series te kijken, al je foto’s te delen en battles uit te vechten in Fortnite. Waar je ook bent. Want Red Together is het abonnement met 80GB data die je samen kunt delen. En dat is ook handig op vakantie. Lees hieronder meer over ons nieuwste abonnement.

Altijd en overal voldoende data

Met de kinderen naar de kust, of met je vriendengroep op zoek naar de coolste kroegen van Kreta. Hoe jij je vakantie ook invult, via de grote databundel van Red Together raak je nooit de weg kwijt. Stuurt Google Maps je toch ietwat de verkeerde richting in? Dan kun je natuurlijk ook gewoon onbeperkt bellen. Nieuwsgierig? Lees meer over Red Together.
Apple Music met AirPods
Apple Music met AirPods

Huiswaarts zonder onverwachte kosten

Met Red Together kom je nooit voor verrassingen te staan. We sturen je namelijk een sms'je zodra iemand zijn databundel bijna verbruikt heeft. Je kunt je verbruik altijd checken via de MyVodafone App. Daar is 't tevens ook mogelijk om je dataverbruik te pauzeren of tijdelijk een limiet in te stellen.

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een krachtig netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Verbonden dankzij ons krachtige netwerk. Nu met 5G

Blijf gaan met 24/7 premium service

Kies vrij en bewust voor slimme producten