Daarom kies je voor Ziggo

Combineer Vodafone met Ziggo...

...en krijg naast de volop extra voordelen nog heel veel meer!

onbeperkt data icon

Veilig en betrouwbaar internet

Altijd en overal een goede verbinding in huis is de gewoonste zaak van de wereld. Of je nu online aan het gamen bent, een recept zoekt in de keuken, of je mail checkt in de woonkamer. De verbinding moet ijzersterk zijn. En die van ons is dat: razendsnel en betrouwbaar.

wissel telefoon icon

Haal meer uit je Interactieve TV

Het tv-kijken van nu. Tover elk scherm op je tv om tot een multifunctioneel platform. Kijk live, neem op of check de beste films en series via het On Demand kanaal. Of kijk je favoriete programma terug via Uitzending Gemist. Met Interactieve TV van Ziggo kan dit thuis, online op je smartphone of tablet via de Ziggo Go app.

roaming icon

Thema en Premium TV-pakketten

Ben je een liefhebber van sport, films, series of muziek? De mogelijkheden zijn eindeloos, en maandelijks opzegbaar. Volg het laatste nieuws van Ziggo Sport of bekijk onbeperkt films en series. Of geniet van de nieuwste trailers. Ontdek het zelf!

4G icon

Wifispots buitenhuis

Heb je internet van Ziggo? Met de Wifispots heb je ook buitenshuis op wel 2 miljoen plekken in Nederland toegang tot draadloos internet. Bijvoorbeeld in cafés en restaurants. Zo kun je net zo internetten zoals thuis.

Kies een Alles-in-1 uit of stel zelf samen

Combineer Vodafone met Ziggo en krijg:

Daarom kies je voor Ziggo - Vodafone.nl
Daarom kies je voor Ziggo - Vodafone.nl
Daarom kies je voor Ziggo - Vodafone.nl
Daarom kies je voor Ziggo - Vodafone.nl