Onze winkels

Soms wil je ook wel weer eens iemand in de ogen kijken. Maak een afspraak en bezoek een winkel bij jou in de buurt.

Plan een afspraak voor je bezoek

We staan ook in deze bijzondere tijd voor je klaar met hulp en service om verbonden te blijven.  Natuurlijk nemen we speciale maatregelen en zorgen we ervoor dat je ons veilig kunt bezoeken. 

Vanwege de lockdown kun je niet altijd direct in onze winkel terecht. Maar heb je verbindingsproblemen of gaat het over een reparatie? Dan kun je zonder afspraak bij ons langskomen. 

  • Belangrijk blijft dat je niet naar de winkel komt als je hoest, een neusverkoudheid of verhoging hebt. We helpen je dan graag via onze andere kanalen.
  • Onze openingstijden zijn aangepast. We zijn open tussen 10.00 en 18.00 uur. Op zondag en koopavond zijn onze winkels gesloten.  
  • We houden een minimale afstand van 1,5 meter van elkaar. Dat doen we voor jou en voor onze collega’s. De winkels zijn hiervoor in zones gedeeld en er zijn desinfecterende handgels en sprays aanwezig.
  • Kom bij voorkeur alleen. 
  • We vragen je liefst met pin te betalen.

We volgen de situatie op de voet. Samen met winkelmanagers en medewerkers kijken we elke dag opnieuw of de voorgenomen maatregelen afdoende zijn.

Zo maak je een afspraak

Zoek hieronder de winkel die je wilt bezoeken en klik op het adres. Druk dan op de rode knop om je afspraak in te plannen.