Klaar voor de oplossing van morgen
Met ons LTE-M netwerk

Download direct de LTE-M whitepaper

Vodafone Business helpt ondernemers met het verkennen van de mogelijkheden van IoT en die vervolgens ook daadwerkelijk toe te passen. Neem bijvoorbeeld het bedrijf Conneqtech dat hardware bouwt voor slimme mobiliteitsoplossingen. 

Samen met Axa Bike Security werkt Conneqtech aan een ‘connected’ fiets. Hiervoor leveren ze hardware, een IoT-platform en een app. Dankzij een simkaart in het frame van de fietsen zijn ze verbonden met het internationale Vodafone-netwerk. Zo kan Conneqtech een heel scala aan diensten leveren, van een verzekering tegen diefstal tot pechhulp.

In deze video legt Bart Visser, co-founder van Conneqtech, uit hoe zij succesvol hun IoT oplossing in de markt kunnen zetten dankzij de nauwe samenwerking met Vodafone Business.

LTE-M

Real-time bewegende objecten volgen

Waar voorheen de conventionele netwerken 2G, 3G en 4G volstonden, wordt Conneqtech door de markt uitgedaagd om tot nieuwe oplossingen te komen. En omdat veel klanten van Conneqtech fietsen door de hele wereld leveren, hebben ze een netwerk nodig waar altijd dekking mee is. 

Conneqtech is daarom uitgekomen bij Vodafone’s LTE-M netwerk, dat wereldwijd beschikbaar is en dat dankzij een grotere bandbreedte bewegende objecten real-time kan volgen. Dé technologie dus voor het meten van data van objecten die in beweging zijn.

Meer weten over het LTE-M netwerk van Vodafone? Download hieronder onze whitepaper.

Download direct de LTE-M whitepaper

Meer weten over IoT?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze IoT-experts

Network

Wist u dat...
Vodafone de enige provider in Nederland is die twee speciaal voor IoT ontwikkelde netwerken aanbiedt?

Ontdek meer over NB-IoT en LTE-M.